SporAslan'ın sağ beki Jelert

Aslan'ın sağ beki Jelert

Paylaş
Aslan'ın sağ beki Jelert

Galatasaray, Kopenhag’ın 21 yaşındaki oyuncusu Elias Jelert ile anlaştı. Danimarka ekibi anlaşmayı resmen duyurdu. Kopenhag’a 11 milyon euro bonservis ödenecek, Jelert bugün İstanbul’da olacak.

Uzun süre Guela Doue için pazarlık yapan Galatasaray, bu transfer gerçekleşmeyince Elias Jelert’e yönelmişti. Beklenen müjde geldi, sarıkırmızılı ekip 21 yaşındaki Danimarkalı sağ bek ve kulübü Kopenhag ile anlaştı. Cim Bom, piyasa değeri 5.5 milyon euro olan Jelert için 11 milyon euro bonservis ödeyecek. Bugün İstanbul’a gelmesi beklenen Jelert 4 yıllık imza atacak.

Haberin Devamı

97 MAÇ, 1 GOL, 6 ASİST

Sağ bek dışında sol bekte de oynayan Jelert’in 1 milyon eurodan daha az maaş alacağı öğrenildi. Resmi açıklamayı Kopenhag yaparken, Galatasaray’ın bugün KAP’a bildirim yapması bekleniyor. 2022 yılından bu yana Kopenhag’ın A takımında forma giyen Jelert, 97 maçta 1 gol atarken takımına 6 asistlik katkı sağladı.

CİM BOM’A SÜPER MARİO

Portekiz basınından SIC Noticias, Galatasaray’ın Benfica forması giyen 31 yaşındaki Portekizli orta saha Joao Mario için harekete geçtiğini ifade etti. Haberde, 3 sezondur Benfica’da forma giyen Mario’nun 147 maçta 36 gol atıp, 26 asist yaptığı da yer aldı.

GALATASARAY’A İLK YARI YETTİ

Galatasaray, Avusturya kampında İtalya Serie A takımı Lecce’yi Hakim Ziyech ve Zaha’nın golleriyle 2-1 yendi. Maça ideale yakın 11 ile çıkan Cim Bom, 9’da Hakim Ziyech, 40’ta Zaha’nın golleriyle 2-0 öne geçti. İkinci yarıda as oyuncuların hemen hepsi çıktı. Lecce’nin golü 85’te Gaspar’dan geldi. 64’te oyuna giren Icardi, Batshuayi ile çift forvet olarak görev yaptı. Cim Bom, 27 Temmuz’da Parma ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

4 İSİM DAHA YOLCU

Cim Bom’da ideal kadroya ulaşmak adına gözden çıkarılan isimlerin gönderilmesi için yoğun bir çalışma var. Tete’nin Panathinaikos ile anlaşmasının ardından gözler Sergio Oliveira, Cicaldau, Taylan Antalyalı ve Kazımcan Karataş’a çevrildi. Yönetim, en kısa sürede 4 futbolcuyla yolları ayırmayı hedefliyor.