SporAslan'ın sol beki Ismail Jakobs

Aslan'ın sol beki Ismail Jakobs

Paylaş
Aslan'ın sol beki Ismail Jakobs

Köhn’ü Werder Bremen’e veren Galatasaray, Monaco’dan Ismail Jakobs ile anlaştı. Dün gece saatlerinde İstanbul’a gelen yıldız futbolcu sağlık kontrolünden sonra imza atacak.

Galatasaray sonunda sol bekine kavuştu. Köhn’ü Werder Bremen’e kiralayan Cim Bom, Monaco’nun 25 yaşındaki oyuncusu Ismail Jakobs ile anlaştı. Almanya doğumlu, Senegal asıllı futbolcunun menajeri ve avukatı dün İstanbul’a gelerek sözleşmeye son şeklini verdi. Piyasa değeri 8 milyon euro olan Jakobs’un satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşma tamamlandı.

Haberin Devamı

O SONRA GELDİ

Anlaşmanın yapılmasından sonra Ismail Jakobs de gece İstanbul’a geldi. Jakobs’un bugün sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Jakobs’un Monaco ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 2021’den beri Monaco forması giyen Jakobs 105 maça çıktı, 1 gol atıp, 8 asist yaptı.

HERMOSO ROMA’YI SEÇTİ

Galatasaray’ın prensipte anlaştığı Mario Hermoso, Roma’yı seçti. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki stoperin, Roma Teknik Direktörü Daniele de Rossi’nin telefonu üzerine karar değiştirdiği öğrenildi. Üstelik İtalyan oyucu, Galatasaray’ın 4.5 milyon euroluk teklifi yerine, Roma’nın 3.5 milyon euroluk önerisini kabul etti.

ICARDİ FENER MAÇINA ZOR

Adana Demirspor maçında sağ üst arka adelesinden sakatlanan Mauro Icardi’de zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada tedaviye başlandığı belirtildi. Bu tip sakatlıkların iyileşme süreci 4-6 hafta sürüyor. Icardi, Rize ve PAOK maçlarında yok, Fenerbahçe maçında da zor.

Haberin Devamı

HAKİM ZİYECH İPLERİ ATTI

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, sosyal medya hesabından Galatasaray’la ilgili her şeyi sildi. Ziyech sadece şampiyonluk kutlamalarından bir kareyi bıraktı. Adana Demirspor maçında kulübede olan, süre alamayan Ziyech’in eski takımı Ajax’a döneceği konuşuluyor. Hollanda’da transfer dönemi bugün sona eriyor.