SporAtsan atılmaz!

Atsan atılmaz!

Paylaş
Atsan atılmaz!

Galatasaray’da Ziyech konusunda büyük bir belirsizlik hakim. Tete, Zaha ve Kerem gibi kanat oyuncularıyla yolları ayıran sarı-kırmızılılarda Faslı futbolcu da fazla süre alamadığı için ayrılmak istiyor.

Avrupa’nın büyük ligleri ile Suudi Arabistan’da transfer dönemi kapandı. 9 Eylül’e kadar transfer yapılabilen Katar’dan oyuncuya talip olan ekipler var. Ancak tecrübeli futbolcu, gelen teklifleri kabul etmedi. 31 yaşındaki futbolcu ile ocak ayına kadar yola devam edilmesi ihtimaller dahilinde. İsmi UEFA listesine yazılan ve Uluslar Ligi’nde ülkesi Fas’ın Gabon’u 4-1 yendiği maçta iki gol atıp müthiş bir performans sergileyen Ziyech’i, teknik direktör Okan Buruk’un takımda tutmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

GELECEK BELİRSİZ

Mauro Icardi, Galatasaray’a imza atmasının ikinci yılına özel bir paylaşımda bulundu. Arjantinli golcü sosyal medya hesabından, “Geriye dönüp başardıklarımıza baktığımda, büyük bir minnettarlık duymaktan kendimi alamıyorum” derken, “Gelecek belirsizliğini koruyor, ancak sizin gibi insanlar yanımdayken önümüze çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi biliyorum” diyerek kafaları karıştırdı.

OSİMHEN ATTI NİJERYA KAZANDI

Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, Milli Takım’da golünü attı. Nijerya, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu’nda Benin’i 3-0 yenerken son gol Osimhen’den geldi. Diğer iki golü ise Ademola Lookman ağlara yolladı.

KARABORSA İÇİN SUÇ DUYURUSU

Galatasaray’ın eski başkan yardımcısı hukukçu Rezan Epözdemir, Galatasaray’ın iç saha maç biletlerinin karaborsa yöntemiyle satılmasına yönelik iddialar sonrasında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Epözdemir, ‘Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama’ suçunun işlenip işlenmediği konusunda ayrıntılı inceleme ve araştırma yaptırılmasını talep etti.

Haberin Devamı

RAKİP EROKSPOR

Sarı-kırmızılılar, milli arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirecek. Galatasaray, bugün saat 18.30’da TFF 1. Lig ekiplerinden Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak mücadelede Cim Bom’un yeni transferlerinden Ismail Jakobs’un da süre alması bekleniyor.