SporAvcı gitti ilk aday Güneş

Avcı gitti ilk aday Güneş

Paylaş
Avcı gitti ilk aday Güneş

Trabzonspor’da beklenen oldu, Abdullah Avcı dönemi bitti. Başkan Ertuğrul Doğan ile görüşen Avcı’nın, “Bu gelişmelerden sonra kalmamın bir faydası yok. Her iki tarafa da zarar verir” dediği öğrenildi.

Yönetim ayrılık kararının resmileşmesinden sonra yeni hoca için hiç vakit kaybetmeyecek. İlk aday, son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran ve bir yıldır görev almayan Şenol Güneş. Şenol Güneş’in ikna edilmesi için Faruk Özak’ın devreye girdiği öğrenildi. Diğer adaylar ise Sergen Yalçın ve şu anda Alanyaspor’u çalıştıran Fatih Tekke. Avrupa’dan elenen Trabzon’da Avcı bu sezon resmi maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Haberin Devamı

ENİS’TE SORUN YOK

St. Gallen ağlarını havalandıran Enis Destan, sakatlığı nedeniyle maça devam edememişti. Ancak 22 yaşındaki forvetten, bordo-mavililere sevindirici haber geldi. Ara vermeden Eyüp maçı hazırlıklarına başlayan Trabzonspor’da Enis de çalışmada yer aldı. Yıldız oyuncu, hücumda büyük sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde birinci forvet konumunda.

NAPOLİ’DEN MENDY HAMLESİ

İtalyan temsilcisi Napoli, Trabzonspor’un orta sahası Batista Mendy’ye talip oldu. Serie A ekibi, Fransız ön libero için bordo-mavililere 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Yönetim, bu rakama sıcak bakmıyor. Fırtına, rakamın daha yukarı çekilmesi halinde görüşmelerin devam edeceği konusunda açık kapı bıraktı.