SporAvrupa'da tur gecemiz

Avrupa'da tur gecemiz

Paylaş
Avrupa'da tur gecemiz

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün Ruzomberok’u konuk edecek.

Slovakya’daki maçı 2-0 kazanan bordo-mavililer, avantajlı skorla çıktığı maçta taraftarlarına tur sevinci yaşatmak istiyor. Başakşehir de UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçta 6-1 yendiği La Fiorita’yla rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta turu kapan temsilcimiz, yine kazanıp ülke puanına katkı yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

BU MAÇI DA KAZANMALIYIZ

Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, ilk maçtaki 6-1’lik skora rağmen kazanmak istediklerini ifade etti. Atan, “Ligimizdeki yeni sezon öncesi bizim adımıza faydalı bir maç olacak. Ülke puanı için yine kazanmak istiyoruz. Oyuncularımızın performanslarını görmek adına da önemli bir karşılaşma. Rakibimize göre güçlüyüz ama her maçta olduğu gibi ciddiyetimizi bozmamalıyız. Bir üst turda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

BİR 90 DAKİKA DAHA VAR

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, daha iyi bir oyun sergilemek istediklerini söyledi. Avcı, “Savunmada ve hücumda duran toplara çalıştık. Bir taraftarımızın önünde daha iyi bir oyun sergileyip kazanarak ikinci tura geçmek istiyoruz. İlk maçta 2-0 öne geçtik ama hala bir 90 dakika daha var. Oyunun her anında dikkatli, konsantrasyonu yüksek ve oyun kalitesi iyi bir performans sergileyeceğimizi umuyorum. Taraftarlarımızla birlikte bunun karşılığını alacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı