SporAvrupa'da Türk gecesi

Avrupa'da Türk gecesi

Paylaş
Avrupa'da Türk gecesi

İki Türk takımı, bugün Avrupa arenasında boy gösterecek. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme ilk maçında Trabzonspor, saat 19.30’da Slovak ekibi Ruzomberok’a konuk olacak.

Karşılaşma A Spor’dan yayınlanacak. Fırtına’da sakatlığı bulunan yeni transfer Barisic, kadroya alınmadı. Başakşehir ise Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme ilk maçında San Marino temsilcisi La Fiorita’yı ağırlayacak. TRT Spor’dan yayınlanacak mücadelenin başlama saat 20.45.

Haberin Devamı

STEFAN SAVİC İMZAYA GELDİ

Fırtına, Stefan Savic transferini resmen duyurdu. Atletico Madrid forması giyen Karadağlı stoper, dün Trabzon’a geldi. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacak. Karadağ’da 6 kez sezonun oyuncusu ödülünü alan yıldız isim; Manchester City ile 1 Premier Lig ve 1 İngiltere Süper Kupası, Atletico Madrid ile 1 La Liga, 2 UEFA Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası, Partizan ile 1 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası kazandı.

ESAS HEDEF 12 MAÇ

Abdullah Avcı, bu sezon Avrupa’da 12 maç oynamayı hedeflediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Bu 12 maçın sonunda Avrupa’da nerede olacağımızı göreceğiz. Trabzonspor taraftarının, hayal ettiği takımı sahada göreceğimizi düşünüyorum” dedi. Draguş ise, “Buradaki ilk maçım olacak. Kazanmak istiyoruz. Trabzonspor, Türkiye’nin en büyük kulübü” diye konuştu.

Haberin Devamı