SporBarış Alper Ada'da savaş çıkardı! 3 dev peşinde

Barış Alper Ada'da savaş çıkardı! 3 dev peşinde

Paylaş
Barış Alper Ada'da savaş çıkardı! 3 dev peşinde

Galatasaray’da yaşadığı şampiyonluk sonrasında Milli Takım’da da vitrine çıkan Barış Alper Yılmaz, İngiltere’de kulüpleri birbirine düşürdü. Arsenal, Liverpool ve Newcastle Barış için milyon euroları gözden çıkardı.

Galatasaray’ın şampiyonluğuna sağ bek, sağ açık ve forvet dahil pek çok mevkide gösterdiği üstün performans ile katkı yapan Barış Alper Yılmaz, EURO 2024’te Milli Takım formasıyla devlerin dikkatini çekti. 24 yaşındaki oyuncunun İspanyol, İtalyan ve Alman ekiplerinin takibinde olduğu biliniyordu. Son haberler de İngiltere’den geldi. HITC’nin haberine göre Arsenal, Liverpool ve Newcastle United, Barış Alper Yılmaz ile ilgileniyor. Haberde, “Gol atamadı ama gençliği ve kalitesi ilgiyi hak ediyor” diye yazıldı.

Haberin Devamı

26 MİLYON EURO

Haberin devamında Galatasaray adına HITC’e konuşan, ismi verilmeyen kişilerin, “Barış’a Almanya, İspanya ve İtalya’dan bazı takımlardan teklif geldi. Milli futbolcunun Galatasaray’dan ayrılması yüksek ihtimal” dediği kaydedildi. Yine haberde Barış Alper Yılmaz’ın bonservisi için 22 milyon sterlinlik (26.11 milyon euro) rakam telaffuz edildi. 2023-24 sezonunda Galatasaray formasıyla 55 maça çıkıp 3490 dakika sahada kalan Barış Alper Yılmaz 7 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

KEREM İÇİN RUSYA’YA RET

Galatasaray’dan ayrılmayı planlayan Kerem Aktürkoğlu’nun menajeri William D’Avila, Rus basınına açıklama yaptı. D’Avila, Kerem için Spartak Moskova’dan gelen teklifi kabul etmediklerini söyledi. Kerem’in Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımda oynamak istediğini belirten D’Avila’ya Spartak’tan tepki geldi. Spartak Genel Direktörü Oleg Malyshev, “Menajerinin söyledikleri gerçeklerle örtüşmüyor. Kendisi reklam yapıyor. Avrupa’ya katılamamız yeni bir şey değil. O zaman neden bizimle görüştüler” diye tepki gösterdi. Kerem’in adı İspanyol ekibi Real Sociedad ile geçiyor.

Haberin Devamı

10 NUMARADA ACELE YOK

Transferde henüz Batshuayi dışında imza attırmayan Galatasaray’da panik yok. Teknik direktör Okan Buruk, “Şampiyon takımız, kadromuzu koruduk. Acele etmeyeceğiz. Eksik bölgelere en iyi isimleri alacağız” dedi. Cim Bom 10 numara transferinde de aceleci davranmıyor. Başkan Dursun Özbek, “Sağ bek, orta saha ve Mertens’i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz” diyerek yol haritasını çizmişti.

YÖNETİMDE İSTİFA

Galatasaray’da yönetici Can Natan istifa etti. Sarı-kırmızılı kulüpten KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Can Natan 11.07 2024 tarihinde görevinden istifa ederek ayrılmıştır” denildi.

DAVİNSON SANCHEZ’Lİ KOLOMBİYA FİNALDE

ABD’nin ev sahipliğinde yapılan 2024 Kupa Amerika’da Uruguay’ı 1-0 yenen Kolombiya finale yükseldi. Galatasaray, Kolombiya’da forma giyen oyuncusu Davinson Sanchez’i tebrik etti. Kupa Amerika’da final 15 Temmuz Pazartesi günü saat 03.00’te Arjantin-Kolombiya arasında oynanacak. Bu arada Darwin Nunez, tribünde Kolombiyalı taraftarla yumruklaştı.

Haberin Devamı