SporBarış Alper Yılmaz'ın yeni maaşı dudak uçuklattı! İşte serbest kalma maddesi

Barış Alper Yılmaz'ın yeni maaşı dudak uçuklattı! İşte serbest kalma maddesi

Paylaş
Barış Alper Yılmaz'ın yeni maaşı dudak uçuklattı! İşte serbest kalma maddesi

Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz ile 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığı iddia edildi. Yıllık 1.7 milyon euro kazanacak futbolcunun sözleşmesinde serbest kalma maddesi de olacak.

 

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yenileme görüşmelerinde sona geldi. Sarı-kırmızılıların, milli futbolcuyla 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİNDE BAŞARI BONUSLARI DA VAR

Fanatik'te yer alan haberde, Barış Alper Yılmaz'ın yıllık maaşının 1.7 milyon euro olacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar her yıl bu maaşa 100 bin euro zam yapacak. Sözleşmede çeşitli başarı bonuslarının da yer alacağı ifade edilirken, serbest kalma maddesinin de olabileceği öğrenildi.

35 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ EKLENDİ

Haberde Galatasaray ile Barış Alper'in 35 milyon euroluk serbest kalma bedelinde prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Ancak tarafların bu maddeyi tekrar görüşeceği ve sözleşmede olup olmaması konusunda son kararı o zaman vereceği aktarıldı.

Barış Alper Yılmaz bu sezon 13 maçta Galatasaray forması giydi. 24 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı