SporBaşakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi kim? Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu mu?

Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi kim? Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu mu?

Paylaş
Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi kim? Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu mu?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda kim ile karşılaşacağı merak edilenler arasında. Peki, Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi kim? Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu mu?

Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi, bugün gerçekleştirilen kura çekimi kapsamında belli oldu. Trendyol Süper Lig'i geçen sezon dördüncü tamamlayan Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi saat 15:00’da İsviçre’de gerçekleştirilen kura çekimi ile netlik kazandı. Peki, Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakibi kim? Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu mu?

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'İN KONFERANS LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİBİ KİM?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda San Marino ekibi La Fiorita ile karşılaşacak. Eğer Turuncu-Lacivertliler, 2. ön eleme turunda La Fiorita'yı eleyebilirse, 3. turda Iberia 1999 ile Partizani arasında oynanacak maçın galibiyle karşılaşacak.

FENERBAHÇE'NİN KONFERANS LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİBİ KİM?

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakibi Lille oldu. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki İsviçre temsilcisi FC Lugano ile yarın akşam 21.30’da (TSİ) oynayacağı ilk maçının, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacağı öğrenildi.

Başakşehirin Konferans Ligindeki muhtemel rakibi kim Başakşehirin UEFA Konferans Ligindeki rakibi belli oldu mu

UEFA AVRUPA LİGİ VE KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trabzonspor ve Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri, bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi, UEFA’nın resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Haberin Devamı