SporBaşkan Doğan sert çıktı

Başkan Doğan sert çıktı

Paylaş
Başkan Doğan sert çıktı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenciler ile buluştu.

Öğrencilerin, “Ünal Karaman’a neden teşekkür edilmedi” sorusuna başkan Doğan, “Parasını aldı, gitti. Basın önünde başkanımız ile problem yaşadı, görevine son verildi. Doğrusu da budur” dedi.

Haberin Devamı

KAPININ ÖNÜNE KOYDUK

Başkan Doğan, Abdülkadir Ömür için de, “Trabzonspor başkanına ‘Ben bu formayı giymek istemiyorum’ dediği gün kapının önüne koyduk” ifadesini kullandı. Başkan Doğan ve beraberindekiler Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şube Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

TARAFTAR SEFERBER

Trabzonspor taraftarı, Başakşehir maçı için tribünleri doldurmaya ve coşkuyla destek vermek için seferber oldu. 7 maçta bir galibiyet, 6 beraberlik ile alt sıralarda yer bulan bordo-mavili takım, Başakşehir galibiyetiyle bir seri başlatmak istiyor.

SAVİC HAZIR

Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Stefan Savic’ten sevindiren haber geldi. Trabzonspor’un yarın Başakşehir ile oynayacağı maçta tecrübeli stoperin ilk 11’de olma ihtimali arttı. Takımla birlikte çalışan Savic, oynamak istediğini hocası Şenol Güneş’e de söyledi.

Haberin Devamı