SporBatshuayi davet bekliyor

Batshuayi davet bekliyor

Paylaş
Batshuayi davet bekliyor

Teknik direktör Jose Mourinho, sözleşmesi bitmesine rağmen Michy Batshuayi’nin takımda kalmasını istemişti.

İyi bir sezon geçirmesine rağmen Belçika Milli Takımı’na çağrılmayan Batshuayi’nin morali bozulmuştu. Önümüzdeki günlerde sportif direktör Mario Branco’nun Batshuayi’nin menajerini görüşmeye çağırması bekleniyor. Batshuayi de Fenerbahçe’de kalmayı çok istiyor.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ACELEMİZ YOK

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, “Transferde acelemiz yok. Tüm takımı gördükten sonra karar vereceğiz. Zaten iyi ve hazır bir takımımız var. Kaliteli dokunuşlarla, nokta transferi isteyeceğim” dedi. Bu gelişmelerden sonra transfer görüşmeleri rölantiye alındı.

BÜYÜK ZAFERLER AZİMLE KAZANILIR

Fenerbahçe, basketbolda rüya gibi bir sezon geçirdi. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’i yenip 11. lig şampiyonluğunu elde etti. Resmi siteden, “Büyük zaferler azimle kazanılır. Alın terimiz ve azmimizle kazandığımız her zaferimiz, dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçemizin büyük taraftarına armağan olsun” açıklamasıyla şampiyonluk kutlandı. Kanarya, basketbolda kupalara ambargo koyup gövde gösterisi yaptı: Fenerbahçe Beko: Lig ve kupa şampiyonluğu. Fenerbahçe Alagöz Holding: EuroLeague, FIBA Süper Kupa, lig, kupa şampiyonluğu. Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı: EuroCup 1 ve lig şampiyonluğu.

Haberin Devamı