Spor Batshuayi resmen Aslan

Batshuayi resmen Aslan

Paylaş
Batshuayi resmen Aslan

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı forvet ile 3 yıllık kontrat imzaladı. Sezon başına 3 milyon euro kazanacak olan 30 yaşındaki futbolcuya, ayrıca üç taksit halinde 3 milyon euro imza parası ödenecek.

Batshuayi, resmen Aslan oldu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı forvet, dün İstanbul’a geldi. Sarıkırmızılılar, 30 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık kontrat imzalandığını açıkladı. Batsman’in, yıllık 3 milyon euro alacağı belirtildi. Batshuayi’ye ayrıca üç sezonda sırasıyla 1.5 milyon, 1 milyon ve 500 bin euro imza parası ödenecek. Belçikalı yıldız, böylece İstanbul’un üç büyük kulübünde forma giyen tarihteki ilk yabancı futbolcu oldu. Sarı-kırmızılılar, ilk duyurusunda Samandıra Can Bartu Tesisleri’ni gösteren bir video paylaştı. Galatasaray, bu video ile Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Selahattin Baki’nin Szymanski için söylediği “Florya’nın kalbinden aldık” sözlerine gönderme yaptı.

Haberin Devamı

NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından Bodrum’da bulunan bir eğlence mekanında 24’üncü şampiyonluk kutlaması yapıldı. Geceye başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk da katıldı. Özbek, “Geçen sene burada 24’üncü şampiyonluğun sözünü vermiştik. Bu sene de 25’inci şampiyonluğun sözünü veriyorum. İnşallah önümüzdeki sene bu aylarda 5’inci yıldızı kutlayacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki hafta görüşmelerimiz daha da hızlanacak. Noktasal transfer yapacağız, eksiklerimizi biliyoruz” dedi.

MORUTAN DÖNÜYOR

Romanya Milli Takımı’yla Avrupa Şampiyonası’nda boy gösteren Olimpiu Morutan’da sıcak bir gelişme yaşandı. Ankaragücü’nde satın olma opsiyonuyla kiralık oynayan Morutan için başkent ekibinin ay sonuna kadar 3 milyon euro yatırması gerekiyor. Ödeme gerçekleşmezse Morutan, Galatasaray’a geri dönecek.

Haberin Devamı

TETE YOLCU

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Tete’ye ülkesinin takımlarından Corintihans talip oldu. Siyah-beyazlıların 7-8 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Galatasaray yönetiminin bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.