Spor Batsman'da ezeli rekabet

Batsman'da ezeli rekabet

Paylaş
Batsman'da ezeli rekabet

Fenerbahçe’nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi ya kalacak ya da Galatasaray’a gidecek....

Sarı-lacivertli yönetim, Belçikalı golcünün yeni sözleşmesi için yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret ve 3 yıl için senelik 1 milyon euro olmak üzere toplamda 3 milyon euro imza parası teklifinde bulundu. Galatasaray da yıldız golcünün menajerine 3 yıllık sözleşme ve toplamda 7 milyon euro imza parası teklifini iletti. Her iki teklifin ardından gözler Batshuayi ve menajerinin vereceği yanıta çevrildi. 30 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda 43 maçta sahaya çıktı. Batshuayi bu maçlarda 24 kez fileleri havalandırırken 3 kez de asist yaptı.

Haberin Devamı

JOSE MEMNUN

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, EURO 2024’te maçlara çıkan futbolcularına tam not verdi. Panathinaikos’tan yuvaya dönecek olan Samet Akaydın ile Mert Müldür’ün gösterdiği performanstan bir hayli memnun olan Portekizli hoca, Ferdi’nin de mücadelesini beğendi.

FENER’E LUGANO

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu kuraları çekildi. Turnuvaya bu turdan dahil olan Fenerbahçe, İsviçre’nin Lugano takımıyla eşleşti. İlk maç 23 veya 24 Temmuz’da İsviçre’de, rövanş ise 30 veya 31 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak.