SporBazılarının yıllardır gidemediği yerde olacağız

Bazılarının yıllardır gidemediği yerde olacağız

Paylaş
Bazılarının yıllardır gidemediği yerde olacağız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ezeli rakiplerine gönderme yapıp “Başkalarının kıskanarak baktığı bazılarının yıllardır yakınından geçemediği Şampiyonlar Ligi’nde olacağız” dedi.

Galatasaray ile AHL Pay arasında yeni bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Başkan Dursun Özbek, törende çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özbek, “İsviçre’de beklemediğimiz bir sonuç aldık. Galatasaray takımı 11 kişi, kulübedekilerle bir bütün. Bunların içinden falanca iyi oynadı, falanca kötü oynadı diye tefrik etmek yanlış. Söylediğiniz oyuncular bizi defalarca şampiyon yapmış kişiler. Muslera, Abdülkerim değerli oyuncularımız. Haftaya salı günü stadımızda Şampiyonlar Ligi gruplarında yerimizi alacağız. Başkalarının kıskanarak baktığı bazılarının yıllardır yakınından geçemediği yerde olacağız. Salı günü kendi stadımızda olanların inanması, bir saniye bile durmadan takımımızı desteklemesini rica ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

PRİM İDDİALARI DOĞRU DEĞİL

Galatasaray Başkanı, “Young Boys’u elemeniz halinde 3 milyon euro prim dağıtacağınız iddiaları doğru mu?” sorusuna “Sizden duydum bunu. Prim sistemimiz var. Dolayısıyla bu prim sistemi içerisinde ilgili arkadaşlarımla sene başında tespit ediyoruz. İlgili arkadaşlar, takımla temas halinde ve ne yaparlarsa ne alacaklarını biliyorlar. Rakam telaffuz etmek yanlış” yanıtını verdi.

BİLETİ NASIL SATTIĞIMIZI BİLEN BİRİSİYİM

Özbek, karaborsa bilet iddialarıyla ilgili şunları söyledi: “Birkaç gündür olaylar çalkalanıyor. Galatasaray ve karaborsa bilet satışı yan yana getirilmek isteniyor. Elektronik ortamda kimin ne bilet aldığı belli. Bazı maçlarda devir hakkı bile vermiyoruz. Onun için buradan tekrar çağrıda bulunuyorum; elinizde belge, bilgi varsa gelin bize söyleyin. Burada ilk davranan, üzerine giden kişi, o insanların gerekli cezayı alması için ilk harekete geçecek kişi benim. Ben başkanım, yönetim kurulum var. Bileti nasıl, kime sattığımızı bilen birisiyim. Varsa bir şey insanlar bilgi belge anlatsınlar. Biz bu işin takipçisiyiz. Derinlemesine takip ediyoruz. Şu ana kadar yaptığımız soruşturmalarda ortada hiçbir şey yok.”

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Divan Kurulu toplantısında Hayri Kozak’ın iddiasına göre usulsüz bilet satışından yönetimin 56 milyon euro gelir elde ettiği ileri sürülmüştü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan şikayetin ardından örgütlü suçlar bürosu tarafından soruşturmanın başlatıldığı yöneticiler ve taraftar grubu liderlerinin de olduğu 18 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği iddia edilmişti.

SAHADA 11 KAPTANIMIZ VAR

Cim Bom’un başkanı kaptanlık konusuyla ilgili “Transfer sürecinde kaptanlıklarda değişiklikler olabiliyor. Şunu hatırlatmak istiyorum; Galatasaray forması o kadar değerli ki bu formayı giyen herkesin formanın değerini bilerek, bir kaptan gibi, sahada 11 kaptan varmış gibi hizmet etmek durumundadır. Elbette Muslera kaptanımız. Galatasaray’da kaptanlıklar transfer sezonu bitince olur” dedi.

TRANSFER SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Özbek, transferlerin olabileceğini söyledi. Cim Bom’un başkanı, “Transfer süreci devam ediyor. 3 Eylül’de UEFA’ya son liste verilecek. 15 Eylül’e kadar normal transfer süreci devam ediyor. Sonuna kadar transferin içindeyiz. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Hem hocamız hem yönetimimiz hem scoutlarımızla temas halindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

BASIN SÖZCÜSÜ YAZGAN

Özbek, Eray Yazgan’ın basın sözcüsü olduğunu duyurdu. Yazgan da şunları söyledi: “O şanslı kişi ben seçildim. Spiker veya siyasetçi değilim. Belagatimde eksiklikler olabilir. Bu anlamda şimdiden özür diliyorum. Bilgi konusunda son derece tatmin edici, tamamlayıcı olmaya gayret edeceğimden şüpheniz olmasın” dedi.