SporBenim için doğru karar

Benim için doğru karar

Paylaş
Benim için doğru karar

Başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyleyen Beşiktaş’ın yeni transferi Ndour, “Beşiktaş’ı seçerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Çünkü hocanın, başkanın bana olan güvenini hissettim buraya gelirken” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour, basın mensuplarının karşısına çıktı. Dünkü idman öncesi soruları yanıtlayan 20 yaşındaki İtalyan orta saha, siyah-beyazlıları seçerek en doğru kararı verdiğini söyledi. Başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirten genç futbolcu, “Buraya gelmeden önce bazı maçları izlemiştim, derbileri özellikle. Beşiktaş’ın Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına bakıyordum. Pogba’ya benzetilmek güzel bir şey benim için. Kendisi gerçekten büyük bir oyuncuydu. Beşiktaş’ı seçerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Çünkü hocanın, başkanın bana olan güvenini hissettim buraya gelirken. Taraftarlarımız da inanılmaz coşkulu olduklarını havalimanında bile bana hemen hissettirdi. Onun için doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

EN İDEALİ 8 NUMARA

Ndour, ideal mevkisinin 8 numara olduğunu söyledi. İtalyan futbolcu, “Orta sahanın her mevkisinde oynayabilen bir oyuncuyum ama benim için 8 numara en ideal mevki. Ama bu önemli değil, hocamız ve takımımız için neresi gerekiyorsa orada oynamak zorundayım. O yüzden orta sahanın herhangi bir mevkisinde oynayabilirim” şeklinde konuştu.

42

Alt yaş gruplarında 42 kez İtalya Milli Takımı forması giyen Ndour, rakip ağları 5 kez havalandırma başarısı gösterdi.

CHAMBERLAİN İNAT ETTİ!

Beşiktaş’ta yeni sezon kadro planlaması arasında yer almayan Chamberlain’in, halen lisansı çıkartılmadı. Bu anlamda 2 senelik kontratı kalan İngiliz orta saha oyuncusu için gelen tüm teklifler değerlendirilecek. Ancak Chamberlain, sözleşmesini feshetmek için maaşını peşin istiyor ve siyahbeyazlılara zorluk çıkartıyor.

Haberin Devamı

GİO UYARDI

Beşiktaş, Antalya maçı hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenman, teknik direktör Bronckhorst’un saha içinde yaptığı toplantıdaki uyarılarla başladı. Hollandalı hoca ayrıca, idmana gelen futbolcuları, yardımcılarıyla beraber sahanın kapısında karşılayarak tokalaştı.

PAULİSTA MÜJDESİ

Siyah-beyazlılara Paulista’dan iyi haber geldi. Samsun maçında ayağını burkan yıldız stoper, dünkü idmanda yer aldı. Brezilyalı oyuncunun, Bronckhorst’un görev vermesi halinde Antalyaspor karşısında forma giyeceği öğrenildi. Ailevi sebeplerden dolayı çalışmada yer almayan Masuaku’nun ise oynayıp oynamayacağı belli değil.

LUGANO MAÇI 21.30’DA

Beşiktaş’ın 22 Ağustos’ta Lugano ile oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off ilk maçının saati belli oldu. UEFA, karşılaşmanın saat 21.30’da oynanacağını açıkladı. 29 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanşın saatiyle ilgili ise bilgi verilmedi.