SporBerardi hamlesi

Berardi hamlesi

Paylaş
Berardi hamlesi

Beşiktaş, devre arasında kanat transferi yapmak için kolları sıvadı. Kanat bölgesine kesinlikle transfer yapmak isteyen siyah-beyazlılar, İtalyan Domenico Berardi’yi gündemine aldı.

Sassuolo’da forma giyen 30 yaşındaki futbolcunun Ciro Immobile’yle de yakın arkadaş olduğu öğrenildi. Beşiktaş, devre arasında hem oyuncuyla hem de kulübünün yönetimiyle görüşecek. Sassuolo’yla 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Berardi, takımıyla bu sezon İtalya Seri B’de (2.Lig) 1 maçta forma giydi. Piyasa değeri 19 milyon euro olan yıldız futbolcu, 29 kez İtalya Milli Takımı’nda forma giydi ve 8 kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

ERSİN AYRILIYOR

Kartal’ın kalecilerinden Ersin Destanoğlu, devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı. Frankfurt maçında taraftarların tepkisinden dolayı kırgın olan Ersin, daha çok oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Genç eldiven, menajerine tekliflere açık olduğunu iletti.

HAZIR OL TAYYİP

Beşiktaş’ta deneyimli stoper Gabriel Paulista’nın sakatlanmasının ardından gözler sağ stoper rotasyonundaki tek isim olan Tayyip Talha Sanuç’a çevrildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Tayyip Talha Sanuç’tan performansını arttırmasını isterken, oyuncusunu antrenmanlarda çok yakından takip ediyor.