SporBeşiktaş'ta bir ayrılık daha! Giovanni van Bronckhorst kararını verdi

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Giovanni van Bronckhorst kararını verdi

Paylaş
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Giovanni van Bronckhorst kararını verdi

Yeni sezon kadro planlaması çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Valentin Rosier’den sonra Daniel Amartey ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU - POSTA.COM.TR / Valentin Rosier’le resmen yollarını ayıran Beşiktaş’ta Daniel Amartey de gözden çıkarıldı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un yarın başlayacak Slovenya kampına 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Ganalı futbolcuyu götürmeyi düşünmediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş kafilesi yarın 10 gün sürecek yurt dışı kampı için Slovenya’ya gidecek. Teknik direktör Van Bronckhorst’un belirleyeceği kamp kadrosu bugün netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Amartey’in büyük olasılıkla kamp kadrosuna alınmayarak İstanbul’da bırakılacağı ileri sürüldü. 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcudan kendisine kulüp bulmasının isteneceği aktarıldı.

Beşiktaş’ta Javi Montero, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Ajdin Hasic’in ise kampa götürülmeleri bekleniyor. Bronckhorst’un bu oyuncularla ilgili Slovenya kampından sonra karar vereceği vurgulandı.