SporBeşiktaş'tan kötü prova: 0-1

Beşiktaş'tan kötü prova: 0-1

Paylaş
Beşiktaş'tan kötü prova: 0-1

Kartal, Slovenya kampının ilk hazırlık maçında Shaktar Donetsk’e 1-0 mağlup oldu. Poulista ve Rafa Silva ilk 11’de yer bulurken, Immobile kadroda yoktu.

Beşiktaş, Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Demir Ege, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva ve Aboubakar 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda Göktuğ, Serkan Emrecan, Tayyip Talha, Muleka, Erhan Hekimoğlu, Onur Bulut, Onana, Salih, Muçi ve Semih şans buldu. Kaleci Göktuğ kritik kurtarışlarıyla dikkat çekti. Muçi ve Mustafa Hekimoğlu net fırsatları harcadı. Shaktar 66’da Eguinaldo’nun golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ES VERMEYİN

Beşiktaş taraftarları, Shaktar maçında futboldan memnun kalmadı. İkinci başkan Hüseyin Yücel, geçtiğimiz günlerde “Transfere es veriyoruz” demişti. Taraftar, “Es vermeyin, 3 Ağustos’taki Süper Kupa maçına kadar başta stoper olmak üzere eksik mevkiler tamamlansın” paylaşımları yaptı.

CAN’DA İŞLEM TAMAM

Kartal, Can Keleş transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, 4 yıllık sözleşme imzalayacağı yıldız futbolcu için İstanbul ekibine 2 milyon euro bonservisin yanı sıra başarı bonusu da ödeyecek. Karagümrük formasıyla geçtiğimiz sezon 35 lig maçına çıkan Can, 5 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

TOURE’Yİ İKNA TURU

Transferde önceliklerden birini sol beke veren Beşiktaş’ta yeni bir isim gündeme geldi. İtalyan basını, siyah-beyazlıların bonservisi Serie A ekibi Milan’da olan Fode Ballo-Toure için İtalyan deviyle anlaştığını duyurdu. Haberde, yönetimin 27 yaşındaki futbolcu ile pazarlık halinde olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezonu Fulham’da kiralık geçiren Toure’nin, Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca 213 maça çıkarken 3 gol ve 13 asist üretti.

KEREM KİRALANDI

Beşiktaş, Kerem Atakan Kesgin’in Bandırmaspor’a kiralandığını açıkladı. TFF 1. Lig ekibinin yolunu tutan Kerem Atakan, geçtiğimiz sezonu da Sivas’ta kiralık geçirmişti. 2022-23 sezonu başında 1.4 milyon euro bonservis ile Sivasspor’dan büyük beklentilerle alınan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş formasıyla sadece 8 maça çıkabildi.

HUMMELS BOLOGNA’YA

Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan Mats Hummels’in, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna’ya transfer olmak üzere olduğu öğrenildi. Sky Sports’ta yer alan haberde Alman futbolcunun, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Bologna’yı tercih ettiği ve gelen diğer teklifleri reddettiği belirtildi.