Spor Beşiktaş'tan sezonun ilk transfer hamlesi! Sağ beke Tete

Beşiktaş'tan sezonun ilk transfer hamlesi! Sağ beke Tete

Paylaş
Beşiktaş'tan sezonun ilk transfer hamlesi! Sağ beke Tete

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’tan önemli bir hamle geldi.

Svensson’un kötü performansı sonrası sağ bek arayışlarına başlayan yönetim, Fulham formasını giyen Kenny Tete ile anlaştı. Sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki Hollandalı futbolcunun siyah-beyazlılardan gelen 3 yıllık teklife ‘evet’ dediği öğrenildi. Tete, bu sezon Premier Lig’de 13 maçta görev yapıp 1 gol attı.

Haberin Devamı

TÜZÜK DEĞİŞECEK

Beşiktaş’ta tüzük değişikliği için yapılacak genel kurul toplantısının tarihleri 4-11 Mayıs olarak açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Genel kurulun onayına sunulacak yeni tüzük ile kulübümüzün tüzel kişiliği güçlendirilerek, organizasyon şemasının kurumsal işleyişi çağın gerekleri doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir” denildi.

ELLE ÇİFT KALE MAÇ

Beşiktaş, Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan idman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. El ile oynanan çift kale maçla devam eden çalışma, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

KARTAL’DA REVİZYON

Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından kadroya neşter vuruluyor. Sezon sonuna kadar görevi devralan Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının 11’inde değişikliklere gidecek. Sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan kaleci Mert’in yerine Ersin görev yapacak. Savunmanın sağında Svensson, solunda ise Bahtiyar Zaynutdinov oynayacak. TAYYİP TALHA 11’E Tayyip Talha Sanuç’un, 11 hafta sonra formasına kavuşması bekleniyor. Diğer stoperin Worrall veya Necip olma ihtimali yüksek. Sakatlığını atlatması halinde Omar Colley de oynayabiir. 2 haftadır yedek kulübesinde maça başlayan Al-Musrati 11’e dönecek. Gedson Fernandes ve Ernest Muçi orta sahada görev alacak. Hücumda Semih Kılıçsoy’un yokluğunda ileri 3’lünün; Ghezzal, Rashica ve Muleka’dan oluşması bekleniyor.

Haberin Devamı