SporBirbirimiz için yaratılmışız

Birbirimiz için yaratılmışız

Paylaş
Birbirimiz için yaratılmışız

Galatasaray’ın yeni transferi Gabriel Sara, resmi sözleşmeyi imzaladı. Kulüp televizyonuna konuşan 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sambacı, “Çok heyecanlıyım. Bana projeyi anlattılar ve buraya geldim. Gerçekten inanılmaz büyük bir kulüp. Instagram hesabımdan belirttiler, taraftarlarımız çok heyecanlılar. Ben de aynı heyecanı paylaşıyorum. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmak istiyorum. Galatasaray ile birbirimiz için yaratılmışız” ifadelerini kullandı. 18 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan Sara, 2000’de 17 milyon euroya alınan Mario Jardel’i geçerek sarıkırmızılı kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu. Brezilyalı yıldız, Türk futbolunun ise ikinci en pahalı transferi. Birinci sırada 19.5 milyon euroya Sevilla’dan Fenerbahçe’ye gelen En-Nesyri var.

Haberin Devamı

SEZONUN 11’İNDE

25 yaşında 1.77 boyundaki Brezilyalı orta saha, futbola ülkesinin Sao Paulo takımında başladı. 2022 yılında 10 milyon Euro bedelle Norwich City’nin yolunu tutan Gabriel Sara, son sezonunda 27 gole doğrudan katkı yaparak İngiltere Championship’te sezonun 11’ine seçildi.

AL-İTTİHAD ZAHA’YI İSTİYOR

Cim Bom’un eleştirilen yıldızlarından Wilfried Zaha ile ipler kopma aşamasına geldi. Fildişili futbolcunun, menajerine kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Suudi Arabistan’dan Al-İttihad’ın Zaha’yla ilgilendiği ortaya çıktı. Suudi kulüp, oyuncunun menajeriyle temasa geçti.

BAŞIMIZ DİK HEDEFİMİZ 25

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sosyal medyadan çarpıcı bir paylaşım yaptı. 5-0’lık Beşiktaş hezimetinin ardından ilk paylaşımını yapan Icardi, “Yeni bir haftaya, yeni hedefimize doğru başımız dik bir şekilde başlayalım. Hedef 25” ifadelerini kullandı. Taraftarlar, tangocunun bu mesajına yoğun ilgi gösterdi.

Haberin Devamı