Spor Birmancevic derbisi

Birmancevic derbisi

Paylaş
Birmancevic derbisi

Fenerbahçe ile Galatasaray, bir transferde daha karşı karşıya geldi. Sırp basını, iki ezeli rakibin Sparta Prag forması giyen Veljko Birmancevic’i kadroya katmak için kıyasıya rekabete girdiğini duyurdu.

Çek ekibinde geçtiğimiz sezon 50 maçta forma giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 22 gol ve 12 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Fenerbahçe, Tadic’in ilerleyen yaşı nedeniyle o bölgeye bu futbolcunun vatandaşını istiyor. Kerem Aktürkoğlu’nun olası ayrılığını göz önünde bulunduran Galatasaray da sol kanada takviye peşinde. Haberde Sparta Prag’ın Sırp futbolcu için 7 milyon euro bonservis bedeli belirlediği vurgulandı. Birmancevic, Sırbistan formasıyla EURO 2024’te iki maçta sahaya çıkarken toplam 26 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR’DA İŞLEM TAMAM

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kiralık forma giyen 28 yaşındaki milli stoper için Atletico Madrid ile prensip anlaşmasına vardı. Yönetim, bonservis bedelini 12 milyon euro olarak belirleyen İspanyol ekibini, sıkı pazarlık sonrası 10 milyon euroya ikna etti. Fenerbahçe’ye gitmek istediğini net şekilde dile getiren Çağlar’ın, yıllık 3 milyon euro olan maaşında ciddi bir indirimi kabul ettiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin resmi duyuruyu birkaç gün içinde yapması bekleniyor.

BARIŞ ALPER GÖZ HAPSİNDE

Hem Galatasaray hem de milli takımda gösterdiği performansla transfer piyasasının gözdesi olan Barış Alper’e, İngiltere’den ciddi talipler var. Ada basını, Tottenham ile Brighton’ın 24 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine aldığını yazdı. Temmuz 2021’de 2.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Keçiörengücü’nden sarıkırmızılılara transfer olan Barış Alper, geçtiğimiz sezon 55 maça çıktı. Başarılı futbolcu, 7 kez rakip fileleri havalandırırken 12 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

ICARDİ’YE DEV TEKLİF

Icardi için Galatasaray taraftarını tedirgin eden bir transfer iddiası geldi. İtalyan haber portalı Tuttomercato, Suud ekibi Al Qadsiah’ın, Arjantinli forvete iki yıl için bonuslarla birlikte 50 milyon euro teklif ettiğini duyurdu. Icardi, daha önce de Arabistan’dan teklif almış ama Cim Bom’da kalmıştı.