SporBitmeyen aşk Sterling! Yeniden harekete geçildi

Bitmeyen aşk Sterling! Yeniden harekete geçildi

Paylaş
Bitmeyen aşk Sterling! Yeniden harekete geçildi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, rotayı eski göz ağrısına çevirdi. Sarı-kırmızılılar, daha önce birçok kez gündemine aldığı Raheem Sterling için yeniden harekete geçti.

Yönetim, 29 yaşındaki İngiliz sol kanat için Chelsea ile temasa geçti. Kariyerinde Liverpool ve Manchester City gibi dev takımlarda da forma giyen Sterling’in, güncel piyasa değeri 35 milyon euro. Galatasaray, Premier Lig ekibiyle 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuyu, satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Yıldız futbolcu, 82 maçta 20 gol attığı İngiltere Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosuna davet edilmemişti.

Haberin Devamı

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Berkan Kutlu, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki sezon 5. yıldızı takmayı hedeflediklerini belirten 26 yaşındaki orta saha, “İnşallah 25’e doğru gidiyoruz. Galatasaray’ın kültürü bu, kazanıyoruz. İnşallah tarih yazarak 5. yıldızı takarız, 5. yıldızı takan ilk takım oluruz Türkiye’de. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamak benim için bir hayal. Ben play-off’tan sonra ayrılmıştım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray’ın ait olduğu yer Şampiyonlar Ligi” dedi.

DUBOİS BELİRSİZ

Geçtiğimiz sezon Başakşehir’de kiralık oynayan Leo Dubois, Galatasaray’a geri döndü. Okan Buruk, hem sağ hem de sol bekte görev yapabilen Fransız futbolcuyu, kadroda tutmak istiyor. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun kaderi, sarı-kırmızılıların transferlerine göre şekillenecek. Yapılacak takviyelerle 12 kişilik yabancı kontenjanı dolarsa, Dubois ile yollar ayrılacak

Haberin Devamı

KUPA SALİHLİ’DE

Galatasaray’ın 24. şampiyonluk kupası, Salihli Galatasaray Taraftarlar Derneği öncülüğünde hazırlanan organizasyon ile Salihli’ye getirildi. Bazı taraftarlar kupayı öperken, bazı taraftarlar ise kupayı havaya kaldırarak poz verdi ve bu özel anı ölümsüzleştirdi.

OLİVEİRA GİTMİYOR!

Galatasaray, kadroda düşünülmeyen Sergio Oliveira konusunda dertli. Geçtiğimiz sezon Okan Buruk ile sorun yaşayan ve birçok maçta kadro dışı bırakılan Portekizli orta saha, ayrılığa sıcak bakmıyor. 2 yıl daha kontratı bulunan ve senelik 2.7 milyon euro garanti ücret alan 32 yaşındaki futbolcu, bu rakamı başka bir kulüpten alamayacağını bildiği için kalma konusunda diretiyor

YENİLEME ANTRENMANI

Sarı-kırmızılılar, önceki gün oynadığı hazırlık maçında Lask Linz’e 3-2 mağlup olmuştu. Avusturya kampını sürdüren Galatasaray, dünü yenileme antrenmanıyla geçirdi. Cim Bom, kamptaki ikinci hazırlık maçını 15 Temmuz saat 20.45’te Fortuna Düsseldorf ile oynayacak. Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO’dan naklen yayınlanacak.