SporBiyonik adam

Biyonik adam

Paylaş
Biyonik adam

Milli Takım kampına eli kırık katılan Dzeko yeni hasarlarla İstanbul’a döndü. Burnunda kırık, gözlerinde darbeye bağlı şişlikler var. Ayrıca yaşı da 39. Ancak o asla pes etmiyor, takdir topluyor.

Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko özverili duruşuyla dikkat çekiyor. Anderlecht ile oynanan Avrupa Ligi maçında eli kırılan Boşnak forvet, hareketlerini kısıtlayan bir el bandajı ile mücadele ediyordu. Bu şekilde Bosna Hersek Milli Takımına katılan tecrübeli futbolcu burada da yeni hasarlar aldı. Romanya karşılaşmasında rakibinin ayağıyla girdiği topa kafasını soktu. Yüzüne gelen darbeyle burnunda kırık, gözlerinde şişlikler oluştu. Forma giyemeyecek olmasına rağmen milli takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

ANTRENMAN KAÇIRMIYOR

Edin Dzeko 39 yaşına ve aldığı hasarların artmasına rağmen profesyonellik, aidiyet duygusu ve futbola olan tutkusuyla milli takım dönüşü hemen Fenerbahçe ile antrenmanlara başladı. Tecrübeli hücum oyuncusu bu görüntüsüyle gençler için de önemli bir örnek olarak ön plana çıkıyor. Teknik direktör Jose Mourinho, 39 yaşındaki futbolcunun bu tavırlarıyla tüm takıma liderlik yaptığını düşünüyor. Eli ve burnu kırık şekilde antrenman kaçırmadan işini yapan Dzeko’yu görenler onun bu davranışlarını takdir ediyor.

İDMANA DEVAM

Sarı-lacivertliler, Bodrum FK mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki çalışmada futbolcuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. İdmanda atılan güzel goller alkışlandı.

Haberin Devamı

KAZANIP STRESİ ONLARA YÜKLEYELİM

Jose Mourinho, öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı. Portekizli çalıştırıcı, Galatasaray’ın Beşiktaş deplasmanına gideceğini söyleyerek “Onlardan önce maça çıkıyoruz. Kazanırsak puan farkını yeniden düşüreceğiz ve önümüzde onları yakalamak için fırsatlar olacaktır. Kazanıp stresi onların omuzlarına yükleyebiliriz. Ama hepsinden önce Bodrum’u yenmemiz gerekiyor. Oraya dostum Morais gitti ve iyi işler yapıyor. Dikkatli olmalıyız” dedi.

CENK’E DAHA FAZLA SÜRE

Kanarya’da Edin Dzeko’nun üst üste yaşadığı sakatlıklar üzerine Cenk Tosun’un Urawa Red Diamonds’a transferi durdurulmuştu. Jose Mourinho’nun isteğiyle 33 yaşındaki forvetin, Japonya’ya gidişine onay çıkmadı. Portekizli çalıştırıcı, Cenk ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sezonun kalanında daha fazla süre alacağını belirtti.

SALONDA FENER ALAYI

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de normal sezonun bitimine 3 hafta kala Play-Off’u garantiledi. Erkek voleybolda Fenerbahçe Medicana, Kupa Voley’i şampiyon tamamladı. Sarı-lacivertliler kadın basketbol ve voleybolda da yollarına dolu dizgin devam ediyorlar.