SporBize güç katacaklar

Bize güç katacaklar

Paylaş
Bize güç katacaklar

Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı Tadic, yeni transferler Amrabat ve Kostic hakkında konuştu.

Tivibu’ya açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, “Hem Amrabat hem de Kostic gerçekten iyi oyuncular. Hiç şüphem yok ki Fenerbahçe’ye yardımcı olacaklar. Çok büyük profesyoneller ve takıma büyük bağlılıkları var. Kostic yakın arkadaşım, daha önce konuşmuştuk. Fenerbahçe için oynamak konusunda sabırsız kendisi. Dolayısıyla hem Sofyan’ın hem de Kostic’in başarıya ulaşma noktasında hiç şüphem yok bizlere büyük yardımları olacaktır” dedi. Bu sezonki hedeflerine de değinen Tadic, “Yüzde yüzümüzü ortaya koyacağız ve taraftarımızı mutlu edebilmek için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Çünkü amacımız onları mutlu etmek ve kupalar kazanmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

FENER’DEN HODRİ MEYDAN

Fenerbahçe yönetiminden, Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu’na yanıt geldi. Hatipoğlu, “Son 2 yıl ve bu ilk 8 hafta dahil, tüm tartışmalı pozisyonlar, kulüplerin kabul edecekleri otoriteler tarafından değerlendirilsin. Hangi takım hakem hatalarından ne kadar puan kazanmış, ne kadar puan kaybetmiş, çıksın. O zaman gerçekler ortaya çıkar” demişti. Sarı-lacivertliler, bu teklifi kabul ettiklerini kamuoyuna duyurdu.

VOLEYBOLDA KUPA GÜNÜ

Voleybolda Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası, bugün sahibini bulacak. Geçtiğimiz sezonun Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit, Burhan Felek’te kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak dev kapışma, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı