SporBoş kağıda imza attı

Boş kağıda imza attı

Paylaş
Boş kağıda imza attı

Trabzonspor’da, Şenol Güneş için imza töreni yapıldı. Kentin gözde noktalarından Ganita’da düzenlenen törene başkan Ertuğrul Doğan da katıldı.

Güneş ve Doğan, görüşme sürecinde herhangi bir talep olmaksızın anlaşma sağlandığını ve boş mukavele üzerine imzaların atıldığını söyledi. Duygularını dile getiren Güneş, “Boş mukaveleye imza attık. İmza atmak önemli değil. Trabzonspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. İmzalar kağıt üstüne atılır. Sözler karşılıklı verilir ama önemli olan ruhu ve gönlü ile burayı yaşamak. Arzu edilen takımı göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

AŞKINA ŞAHİT OLDUK

Ertuğrul Doğan, Güneş’ten övgüyle söz etti. Güneş’in ilk andan itibaren heyecanını yansıttığını belirten bordo-mavililerin patronu, şunları söyledi: “Kendisindeki Trabzonspor aşkına gözlerimle şahit olmak farklı bir duygu. Biz onların şampiyonlukları ile büyüdük. Biz onlar gibi kişiler sayesinde Trabzonsporlu olduk.”

YÜK OLMAMALI

Güneş, Onuachu transferi hakkında konuştu. Forvet bölgesine Banza’yı aldıklarını aktaran deneyimli hoca, “Alacağımız oyuncular yük olmamalı, katkı sağlamalı. Onuachu, kesinlikle çok faydalı oldu. Ama işin ekonomik tarafı da var. Başkanla değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

YÜZLER GÜLÜYOR

Trabzonspor’un başına yeniden geçen Şenol Güneş, takıma hem saha içinde hem de dışında pozitif bir hava getirdi. Deneyimli teknik adamın yönetiminde, futbolcuların motivasyonları ve performanslarında gözle görülür bir artış yaşanırken, yüzler gülmeye başladı.

Haberin Devamı