SporBrezilya'ya diş geçiremedik

Brezilya'ya diş geçiremedik

Paylaş
Brezilya'ya diş geçiremedik

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi’nin (VNL) üçüncü haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya’ya 3-0 yenildi. Finallere yükselmeyi daha önce garantileyen ay-yıldızlılar, Çin’in Hong Kong özel idari bölgesinde oynanan mücadeleyi kaybederek turnuvanın grup aşamasını 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamladı.

Son VNL şampiyonu Türkiye’nin Çin’e yenilmesiyle ele geçirdiği kadınlar dünya sıralaması liderliğini perçinleyen Brezilya ise 12’de 12 yaparak finallere lider olarak gidiyor.

Haberin Devamı

RAKİBİMİZ POLONYA

Tayland’ın ev sahipliğinde 20- 23 Haziran 2024 tarihlerinde Bangkok’ta düzenlenecek FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde grubu 6. sırada tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi 3. sırayı alan Polonya oldu. Milletler Ligindeki diğer çeyrek final eşleşmeleri, Brezilya- Tayland, Çin-Japonya ve İtalya-ABD olarak gerçekleşti. Çeyrek final maçları 20-21 Haziran tarihlerinde oynanacak.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Başantrenör Daniele Santarelli, “Biz bu kadar kötü olamazdık. Biz çok kötü, onlar çok iyi oynadı” dedi. Santarelli, takımın kısa sürede toparlanacağı sözünü verdi. Santarelli, “Sorunları çözecek ve en iyi halimizle salonda olacağız” diye konuştu.