SporBu rüya bitmesin

Bu rüya bitmesin

Paylaş
Bu rüya bitmesin

Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 yenerek tarihi bir zafer kazanan Galatasaray’da rota Avrupa Ligi’ne çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk, dünkü antrenman öncesinde futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı.

Derbi galibiyeti nedeniyle bir kez daha oyuncularına teşekkür eden Buruk, “Derbi biteli 3 gün oldu ama sokaklarda Galatasaray formasıyla dolaşan taraftarlarımız var. Camiamıza böyle bir gurur yaşattığımız için mutluyuz. Çarşamba günü Avrupa Ligi serüvenimize başlıyoruz. Lige 6’da 6’yla başladığımız seriyi Avrupa’ya da galibiyetle başlayıp sürdürmeliyiz. Bize yakışan budur. Taraftarlarımızın yaşadığı rüya bitmesin. Kazanarak yolumuza devam edelim. Bu yolun sonu hepimizin çok istediği 25. lig şampiyonluğuyla birlikte 5. yıldızı takmak olsun. Avrupa’da da söz sahibi olacağız. Bir kez daha sizlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BATSHUAYİ’YE TERAPİ

Fenerbahçe derbisinde süre almayan ve bu nedenle takımın galibiyetine rağmen stattan ayrılırken mutsuz olduğu görülen Michy Batshuayi ile özel bir görüşme yapıldı. Teknik direktör Okan Buruk ve yardımcıları, Belçikalı golcüyle görüşüp moral verdi. Buruk, futbolcusundan oyuna girmek için hep hazır olmasını istedi.

UEFA’DAN ‘DERBİ’Lİ PAYLAŞIM

UEFA, resmi X adresinden Galatasaray paylaşımı yaptı. ‘Pazartesi motivasyonu’ başlığıyla yapılan paylaşımda sarı-kırmızılıların Kadıköy’deki Fenerbahçe zaferinin ardından tribünlerle yaptığı kutlamanın fotoğrafına yer verildi.

PAOK’A TANIDIK HAKEM

Cim Bom’un yarın evinde yapacağı PAOK maçının hakemi açıklandı. Karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo’nun yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi de Jose Luis Munuera olacak. Hernandez, Aslan’ın geçen sezon Avrupa Ligi playoff turunda Sparta Prag’ı 3-2 yendiği maçı yönetmişti.

Haberin Devamı

NDOMBELE ŞAŞIRTIYOR!

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçiren Tanguy Ndombele, kiloları nedeniyle eleştirilmiş ve sıfır katkıyla sezonu kapatmıştı. Yaz transfer döneminde Nice’e transfer olan 27 yaşındaki Fransız yıldız performansıyla Ligue 1’i salladı. 5 maçta 1 gol ve 1 asistle oynayan Ndombele, 2 kez haftanın 11’ine seçildi. Ndombele’nin Fransa Milli Takımı’na da göz kırptığı ifade edildi.