SporBugün voleybol maçı var mı? 1 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Bugün voleybol maçı var mı? 1 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Paylaş
Bugün voleybol maçı var mı? 1 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Sporseverlerin merak ettikleri arasında Bugün voleybol maçı var mı? Sorusu yer alıyor ve gün içerisinde oynanacak olan karşılaşmalar sorgulatılıyor. Peki, Bugün voleybol maçı var mı? 1 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Bugün voleybol maçı var mı? Sorusu, gün içerisindeki voleybol maçlarını merak etmekte olan sporseverlerin gündeminde yer alıyor. Sporseverler bugün oynanacak olan voleybol maçların hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Bugün voleybol maçı var mı? 1 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Haberin Devamı

BUGÜN VOLEYBOL MAÇI VAR MI?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Kadınlar Voleybol turnuvasında birbirinden önemli karşılaşmalar sahne alacak. Günün ilk maçı Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasında saat 10:00'da başlayacak. Bu karşılaşma, TRT Spor ve Eurosport 9 kanallarından canlı yayınlanacak.

Ardından saat 14:00'te Brezilya ve Japonya takımları karşı karşıya gelecek, bu mücadele de Eurosport 9'da izlenebilecek. Akşam saatlerinde ise İtalya ile Hollanda, saat 18:00'de kozlarını paylaşacaklar. Bu önemli karşılaşma TRT Spor ve Eurosport 9'da canlı yayınlanacak. Günün son voleybol maçı ise saat 22:00'de Fransa ve Çin arasında oynanacak, bu maç da Eurosport 9 kanalından takip edilebilecek.

BUGÜN KİMİN VOLEYBOL MAÇI VAR?

Bugün Paris 2024 Olimpiyatları'nda kadınlar voleybol maçları oynanacak. Saat 10:00'da Türkiye - Dominik Cumhuriyeti maçı, saat 14:00'te Brezilya - Japonya karşılaşması gerçekleşecek. İtalya - Hollanda maçı saat 18:00'de başlayacak. Günün son maçı ise saat 22:00'de Fransa - Çin arasında olacak.

Haberin Devamı