SporBugün voleybol maçı var mı? 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? 2024 Paris Olimpiyatları hangi takımın voleybol maçı var?

Bugün voleybol maçı var mı? 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? 2024 Paris Olimpiyatları hangi takımın voleybol maçı var?

Paylaş
Bugün voleybol maçı var mı? 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? 2024 Paris Olimpiyatları hangi takımın voleybol maçı var?

Sporseverlerin merak ettikleri arasında Bugün voleybol maçı var mı? Sorusu yer alıyor ve gün içerisinde oynanacak olan karşılaşmalar sorgulatılıyor. Peki, Bugün voleybol maçı var mı? 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? 2024 Paris Olimpiyatları Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Bugün voleybol maçı var mı? Sorusu, gün içerisindeki voleybol maçlarını merak etmekte olan sporseverlerin gündeminde yer alıyor. Sporseverler bugün oynanacak olan voleybol maçların hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Bugün voleybol maçı var mı? 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak? 2024 Paris Olimpiyatları Bugün hangi takımın voleybol maçı var?

Haberin Devamı

BUGÜN VOLEYBOL MAÇI VAR MI?

Bugün voleybolseverler için heyecan dolu karşılaşmalar var. Paris 2024 Olimpiyatları'nın yarı final maçlarında, saat 17:00'de Polonya ile ABD, TRT Spor ve Eurosport 9 kanallarında canlı olarak karşı karşıya gelecek. Aynı turnuvada, saat 21:00'de İtalya ile Fransa tabii ve Eurosport 9 üzerinden izlenebilecek. Ayrıca, saat 22:50'de İtalya ve Fransa erkek voleybol takımları da yarı finalde mücadele edecekler ve bu maç Eurosport'ta yayınlanacak.

Bugün voleybol maçı var mı 7 Ağustos bugün hangi voleybol maçları oynanacak 2024 Paris Olimpiyatları hangi takımın voleybol maçı var

7 AĞUSTOS BUGÜN HANGİ VOLEYBOL MAÇLARI

Polonya - ABD, 17:00, Paris 2024 Olimpiyatları Yarı Final, TRT Spor, Eurosport 9

İtalya - Fransa, 21:00, Paris 2024 Olimpiyatları Yarı Final, tabii, Eurosport 9

İtalya - Fransa (Erkekler Yarı Final), 22:50, Paris 2024 Olimpiyatları, Eurosport