SporBuksa'nın parası Muleka'dan

Buksa'nın parası Muleka'dan

Paylaş
Buksa'nın parası Muleka'dan

Beşiktaş, Cenk Tosun ile prensipte anlaşsa da pivot santrfor istiyor.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un verdiği rapora göre harekete geçen yönetim, talipleri olan Muleka’dan gelecek parayla Buksa’yı almak istiyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva ile kadrosunu güçlendiren Kartal, kanat oyuncusu Di Maria ile de anlaşmıştı.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Geçen sezon Antalya’da kiralık oynayan 1.93’lük Adam Buksa için Lens ile temasa geçildi. Piyasa değeri 6 milyon euro olan Buksa için Fransız ekibi 5 milyon euroya ikna edilmeye çalışılıyor. 27 yaşındaki Polonyalı Buksa EURO 2024’te 2 maça çıktı, 1 gol attı. Buksa geçen sezon ligde 33 maçta 16 gol attı, 2 asist yaptı.

ARAT’TAN KBV’YE RET

Kulüpler Birliği Vakfı, yeni başkanının belirlenmesi için toplandı. Başkan Ali Koç, “Artık taze bir kana ihtiyaç var” diyerek görevi gelecek hafta yapılacak seçimle yeni başkana bırakacağını açıkladı. Toplantı sonrası konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ise “Beni aday gösteren isimler oldu ama önceliğim Beşiktaş” diye konuştu.

İZNİN BEDELİ ÇİFT İDMAN

Haberin Devamı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde saat 10.30 ve 18.00’deki idmanlar yoğun tempoda geçti.