SporBuruk şoku!

Buruk şoku!

Paylaş
Buruk şoku!

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sarsıldı. Apandisiti patlayan ve acil ameliyata alınan 51 yaşındaki teknik adam, başarılı bir operasyon geçirdi. Genç hoca, pazartesi günkü Beşiktaş derbisinde takımın başında olamayacak.

Galatasaray’da dün yaşanan can sıkıcı bir gelişme, tüm moralleri altüst etti. Teknik direktör Okan Buruk, önemli bir sağlık sorunu yaşadı. Apandisiti patladığı belirlenen genç hoca, apar topar ameliyata alındı. Başarılı çalıştırıcının sağlık durumuyla ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan “Geçmiş olsun Okan Buruk” başlıklı açıklamada, “Teknik direktörümüz Okan Buruk, öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” ifadeleri kullanıldı. Ameliyat sonrası genel durumunun iyi olduğu belirtilen 51 yaşındaki teknik adam, sağlığına tekrar kavuşmak için bir müddet istirahat edecek. Bu nedenle Buruk, pazartesi günü Rams Park’ta oynanacak Beşiktaş derbisinde takımın başında olamayacak. Bu süreçte takımı hazırlayıp sahaya sürme görevini Buruk’un yardımcısı İrfan Saraloğlu üstlenecek.

Haberin Devamı

MESAJ YAĞDI

Futbol kamuoyu, Buruk’un yaşadığı rahatsızlığa kayıtsız kalmadı. Başta TFF ve Beşiktaş olmak üzere birçok kulüp, genç teknik adam için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

YUNUS’U HIRS BASTI

Sezonun formda ismi Yunus Akgün, Beşiktaş’a karşı ekstra motive oluyor. PFDK’dan aldığı para cezası sonrası derbide forma giymesinin önünde engel kalmayan 24 yaşındaki oyuncu, hayli hırslı. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların men cezası almadığı için PFDK’ya sert tepki gösterdiği paylaşımlar yıldız futbolcunun motivasyon kaynağı oldu.

MÜTHİŞ İKİLİ YİNE SAHADA

Galatasaray, Beşiktaş karşısında ofansif futboldan taviz vermeyecek. Sarı-kırmızılıların, Elfsborg maçında olduğu gibi derbiye de üçlü savunma kurgusuyla çıkması bekleniyor. Icardi ve Osimhen ikilisi de yine çift forvet olarak birlikte görev yapacak. Orta sahayı yine kalabalık tutacak olan Cim Bom, yapılacak yoğun presle rakibini abluka altına almayı planlıyor.

Haberin Devamı

BARIŞ’IN GOLÜ ÖDÜLE ADAY

Avrupa Ligi’nde haftanın golü adayları belli oldu. Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper’in Elfsborg filelerine yolladığı gol, ödüle aday gösterildi. Manchester United’ın Fenerbahçe karşısında Eriksen ile bulduğu gol de adaylar arasında yer aldı.