SporBuruk'un derdi yok

Buruk'un derdi yok

Paylaş
Buruk'un derdi yok

Galatasaray’ın hocası, yoğun maç trafiği öncesi yaşanan sakatlıklar ve yorgunluğa rağmen alternatifli kadrosuna güveniyor. Özellikle güçlü forvet hattı ve Hakim Ziyech’in takıma dönecek olması, genç teknik adamın elini bir hayli güçlendiriyor.

Galatasaray’da sakatlıklar ve bazı futbolcuların yorgunluğu, Okan Buruk’u korkutmuyor. Sarı-kırmızılıların hocası, elindeki alternatifli kadro ile bu süreci sıkıntısız geçireceklerine inanıyor. Genç teknik adamın, elinin en güçlü olduğu bölge forvet hattı. Icardi, Osimhen ve Batshuayi gibi santrforlara sahip olan Buruk, önceki gün yaptığı açıklamada zaman zaman çift forvet, hatta gol lazım olduğunda 3 forvetle bile oynayabileceklerini söyledi. Ziyech’in sahalara dönecek olması da rotasyon açısından büyük önem taşıyor. Başarılı hoca, takımdaki en yorgun ismin Barış Alper olduğunu açıkladı. Hal böyle olunca Faslı kanat oyuncusu, Barış Alper’in dinlendirilmesi için iyi bir alternatif olacak. Ziyech ayrıca Mertens’in düşüş yaşaması halinde 10 numara pozisyonuna da geçebilir.

Haberin Devamı

ARADAKİ FARK 25 MİLYON TL

Galatasaray’da Yunus Akgün ile yapılan yeni sözleşme görüşmelerinin detayları ortaya çıktı. Yönetim, 2026 yazında bitecek kontratı uzatmak istiyor. Bu kapsamda yıllık 17 milyon TL kazanan yıldız futbolcuya 40 milyon TL teklif edildi. Ancak 24 yaşındaki oyuncu, bu rakama olumlu yanıt vermedi. Yunus’un yeni sözleşme için yıllık 65 milyon TL talep ettiği öğrenildi.

KAPASİTE ARTABİLİR

Galatasaray maçından iyi bir gelir bekleyen Antalyaspor’da yönetim, rakip takım taraftarının 1500 kişi olan kapasitesini 4000’e çıkarmayı düşünüyor. Bu kararla birlikte Güney tribününde kombinesi bulunan Antalyaspor taraftarına yer değişikliği SMS’leri atıldı. Taraftarların duruma tepki göstermesinin ardından yönetimin geri adım atabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

BİR DEVİR KAPANIYOR

Muslera, 14 sezonluk Galatasaray kariyerine son veriyor. Okan Buruk, Uruguaylı file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini söyledi. Genç hoca, “Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Şu an kaleci için herhangi bir transfer çalışmamız yok. Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek” ifadeleriyle yaşanacak ayrılığı dile getirdi.

ÜÇ İSİM DÖNÜYOR

Cim Bom’da ülkelerine giden yıldız oyuncular geri dönüyor. Muslera, Torreira ve Icardi, bugün takıma katılarak antrenmanlara başlayacak. Hatırlanacağı üzere Icardi, barıştığı eşi Wanda Nara için Arjantin’e gitmiş ve bu yolculuk çok tartışılmıştı. Milli oyuncuların dönüşüyle de takım tam kadro çalışacak.

SANCHEZ İÇİN REAL İDDİASI

Galatasaray’ın başarılı stoperi Davinson Sanchez için Arjantin’den transfer iddiası geldi. Ole’de yer alan habere göre 28 yaşındaki Kolambiyalı futbolcu, Real Madrid’in gündeminde. İddiaya göre İspanyol ekibi, sarı-kırmızılılar ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Sanchez için iyi bir teklifle kapıyı çalacak.