SporBuse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Buse Naz Çakıroğlu maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak?

Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Buse Naz Çakıroğlu maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak?

Paylaş
Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Buse Naz Çakıroğlu maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak?

Türkiye'nin Olimpiyatlara kota kazanan ilk kadın boksörü olma unvanını taşımakta olan Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Merak ediliyor. Peki, Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman?

Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Sorusu, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları kapsamında birçok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gerçekleştirilmekte olan oyunlar kapsamında ülkemizi temsil eden birçok ismin maçları yakından takip ediliyor. Peki, Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman? Buse Naz Çakıroğlu maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak?

Haberin Devamı

BUSE NAZ ÇAKIROĞLU MAÇI NE ZAMAN?

Buse Naz Çakıroğlu maçı 1 Ağustos'ta TSİ 16:46'da yapılacak. Buse Naz Çakıroğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Kadınlar Sinek Sıklet kategorisinde Fatima Herrera ile karşılaşacak. Maç, 1 Ağustos'ta TSİ 16:46'da gerçekleştirilecek. Bu mücadele, ön elemeler kapsamında son 16 turu maçıdır. Çakıroğlu, Türkiye'yi temsil ederken rakibi Herrera ise Meksika adına ringe çıkacak. Maç, Türkiye saatiyle öğleden sonra başlayacak ve büyük bir heyecanla bekleniyor.

Buse Naz Çakıroğlu maçı ne zaman Buse Naz Çakıroğlu maçı hangi tarihte, saat kaçta oynanacak

BUSE NAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Buse Naz Çakıroğlu Türk boksör ve Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusudur. Avrupa şampiyonu oldu. 2021 yılında Tokyo Olimpiyatları'na katılma kotası elde eden Çakıroğlu, 2019 yılında Avrupa şampiyonu oldu. Ayrıca Buse Naz Çakıroğlu Türkiye'nin Olimpiyatlara kota kazanan ilk kadın boksörü olma unvanına da sahiptir. Bunun yanı sıra 2020 Yaz Olimpiyatları'nda sinek sıklette gümüş madalya kazanmıştır.

Haberin Devamı