SporBüyük kulübüz tutkumuz kazanmak

Büyük kulübüz tutkumuz kazanmak

Paylaş
Büyük kulübüz tutkumuz kazanmak

Beşiktaş’ın ABD’li danışmanı Brad Friedel, “Buradaki baskı, Manchester’dan, Liverpool’dan fazla. Ancak biz büyük kulübüz, tutkumuz kazanmak” diye konuştu.

Beşiktaş’ta işler tıkır tıkır yürürken, perde arkasındaki önemli faktör Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel. ABD’li spor adamı, “Takım içindeki ortam süper. Bronckhorst ile çalışmak kolay. Hamlelerimizi konuşuyoruz, tartışıyoruz. Doğru olan adımları atıyoruz. Sezona kupayla başladık umarım kupayla noktalarız” diye konuştu. Friedel, taraftar için, “Buradaki baskı Manchester United ve Liverpool’dan fazla. Umarım bu baskı bizi başarıya iter” ifadelerini de kullandı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DE PANİK VAR

“Beşiktaş büyük bir kulüptür, büyük kulüplerin tutkusu kazanmaktır” diyen Friedel yeni transferler Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista için, “Beklenenden daha çok katkı yapacaklar” yorumunu yaptı. Friedel şunları söyledi: “Türkiye’de panik halinde bir çalışma var. Bunu saygısızlık olarak söylemiyorum, karakterleri, kültürleri böyle. Biz daha sakin kalmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız bitmiyor, gelenler ve gidenler olacak

YABANCI AZALMALI

Brad Friedel, “Yabancı sınırına karşı değilim. Biz yabancı ve yerli arasında denge kurmalıyız. Emirhan, Can Keleş süre alacaktır. Daha az yabancının Türk futbolu için daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

HATAY’IN GÖZÜ ABOUBAKAR’DA

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar, gideceği kadar cazip bir teklif almadı. Avrupa yolu kapanan, Körfez ülkelerine gitmek istemeyen Kamerunlu golcü için Hatay ısrarlı. Bu arada Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun, Namibya’yı 1-0 yenerken gol Aboubakar’dan geldi.

HATAY’DA PULAT GİTTİ

Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile yolların ayrıldığını açıkladı. Hatay, Pulat ile 4 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Hatay 15 Eylül’de Alanyaspor deplasmanına çıkacak