SporCenk Tosun Fener'e

Cenk Tosun Fener'e

Paylaş
Cenk Tosun Fener'e

Sarı-lacivertliler Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen 33 yaşındaki milli golcüyle prensipte 2 yıllık anlaştı. Cenk’in, imza parası dahil toplamda 2.5 milyon euro alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, sürpriz bir atakla Cenk Tosun’u kadrosuna katmak üzere. 33 yaşındaki forvetin Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona ermişti. Kanarya, siyahbeyazlılarla yeni kontrat konusunda anlaşamayan Cenk’e 1+1 yıllık teklif yaptı. Tatilde olan milli futbolcu, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. 2 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Cenk Tosun, imza parası dahil toplamda 2.5 milyon euro maaş alacak. Yabancı bir golcü transferi daha yapacak olan Fenerbahçe, Cenk hamlesiyle forvet rotasyonunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’LA 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde kendisine sorulan soru üzerine cevap veren Cenk, “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. Önceliğim Beşiktaş” demişti. Siyahbeyazlı yönetim ile 3 kez görüşen milli futbolcu, hiçbirinden sonuç alamadı ve futbol kariyerine Fenerbahçe’de devam etmeye karar verdi.

YABANCIDA ROTA BETO

Fenerbahçe’de gözler yabancı forvet transferine çevrildi. Sarı- Lacivertliler, prensip anlaşmasına varılan Youssef En-Nesyri’nin her ihtimale karşı B planını hazırladı. En-Nesyri’de pürüz çıkması halinde yönetim, Everton’da forma giyen 26 yaşındaki Beto’yu kiralamak için temaslara başlayacak.

SERDAR AZİZ BAŞAKŞEHİR’E

5.5 yıllık Fenerbahçe serüveni sona eren Serdar Aziz’in Başakşehir ile anlaştığı öğrenildi. Turunculacivertliler, 33 yaşındaki stoperin transferini kısa sürede açıklayacak. Çaykur Rize de Serdar ile görüştü ancak tecrübeli savunmacı tercihini Başakşehir’den yana kullandı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ YOLCULUĞU D-SMART’TA

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. 23 Temmuz Salı saat 21.30’da İsviçre’de oynanacak karşılaşmanın D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

SON SINAV STRASBOURG

Fenerbahçe, Avusturya’daki son hazırlık maçında Strasbourg ile karşılaşacak. Merkur Arena’da oynanacak müsabaka saat 19.30’da başlayacak. Sarı-lacivertliler, Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Hajduk Split’e 1-0 yenilmişti. Fener, Strasbourg maçının ardından Avusturya kampını noktalayıp İstanbul’a dönecek.

GRAZ ETABI BİTTİ

Fenerbahçe, Avusturya’daki son antrenmanını yaptı. Graz’da dünü taktik çalışmayla geçiren sarı-lacivertliler, bugün maçtan sonra Türkiye’ye dönecek.