SporFerdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu! Premier Lig'den geliyor

Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu! Premier Lig'den geliyor

Paylaş
Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu! Premier Lig'den geliyor

Ferdi ile yollarını ayıran Fenerbahçe’ye, menajerler tarafından Chelsea forması giyen 27 yaşındaki İngiliz sol bek önerildi. Ada basını, kadroda düşünülmeyen oyuncu için en olası senaryonun başka bir takıma kiralık gitmesi olduğunu duyurdu.

Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayıran Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Chelsea’de kadroda düşünülmeyen Ben Chilwell, menajerler aracılığıyla sarı-lacivertlilere önerildi. İngiliz basını, 27 yaşındaki sol bek için en olası senaryonun, kariyerini başka bir takımda kiralık olarak devam ettirmek olduğunu yazdı. Haberde Chelsea’nin, oyuncunun maaşının bir bölümünü karşılamaya sıcak baktığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösterilen İngiliz futbolcunun, Premier Lig ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 4 sezondur Chelsea forması giyen Chilwell, Londra ekibinde çıktığı 106 maçta 9 gol atarken 12 de asist yaptı. Chelsea, 2020 yılında Leicester City’den transfer ettiği yıldız futbolcu için tam 50 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Haberin Devamı

KRUNİC YOLCU

Krunic, Fenerbahçe kariyerine nokta koymaya hazırlanıyor. Sırp ekibi Kızılyıldız, Boşnak orta sahayı kiralamak için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. Yönetim, ilk teklifi yeterli bulmasa da iki taraf arasında görüşmeler sürüyor. Beklentileri bir türlü karşılayamayan 30 yaşındaki ön libero, sarı-lacivertli formayla 22 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 15’ine ilk 11’de başlayan Krunic, skor katkısı veremedi.

SERDAR’A FESİH

Fenerbahçe’de yönetim, Serdar Aziz hakkında kararını verdi. Tecrübeli stoper, sezon başında Mourinho ile görüşmüş ve kadroda düşünülmediğinden dolayı kamptan ayrılmıştı. Transfer görüşmeleri için izin verilen Serdar, henüz bir takım bulamadı. Bunun üzerine sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki oyuncunun kontratını fesh etme kararı aldı.

Haberin Devamı