Spor Cim Bom'un sağı Doue’ye emanet

Cim Bom'un sağı Doue’ye emanet

Paylaş
Cim Bom'un sağı Doue’ye emanet

Galatasaray, Rennes’de forma giyen 21 yaşındaki sağ bekin transferinde sona geldi. Oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılar, Fransız kulübüyle yaptığı bonservis pazarlıklarındaki pürüzü gidermesinin ardından transferi açıklayacak

Galatasaray, aradığı sağ beki yine Rennes’de buldu. Sacha Boey’i Fransız kulübünden transfer eden sarı-kırmızılılar, bu kez de 21 yaşındaki Guela Doue’yi kadrosuna katmaya yakın. Fildişili sağ bek ile anlaşan Cim Bom, Rennes ile bonservis konusunda yaptığı pazarlıklardaki ufak pürüzleri gidermek için düğmeye bastı. İki kulüp arasında kısa süre içinde anlaşmanın sağlanması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların 8 milyon euroya transferi bitireceği öğrenildi. Rennes’de geçen sezon 33 resmi maça çıkan Doue, takımının vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı. Sağ açık pozisyonunda da görev alabilen bu yetenekli oyuncu, hücum organizasyonlarındaki etkisiyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

KOLOMBİYA’NIN ‘PATRONU’ SANCHEZ

Galatasaray’ın başarılı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Copa America’da ülkesi Kolombiya’ya hayat verdi. Kolombiya’nın Kosta Rika’yı 3-0 yendiği maçta takımının ikinci golünü atan Sanchez, maçın en iyisiydi. Kulüp, sosyal medya hesabından ‘Patron’ başlığıyla Sanchez’in golünü paylaştı.

GRONBAEK KAPIŞMASI

Cim Bom, Beşiktaş’ın da gündeminde olan Danimarkalı yıldız orta saha Albert Gronbaek’e kancayı taktı. Rafa Silva’yı Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray, Gronbaek transferiyle rakibine karşılık vermeyi hedefliyor. Norveç’in Bodo Glimt takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha için temaslara başlayan sarı-kırmızılılar, bonservisi konusunda pazarlıklara başladı.

ATALANTA OLMADI ROTA FİORENTİNA

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo, İtalya Serie A takımlarıyla görüşmelere devam ediyor. Cim Bom’un gözden çıkardığı İtalyan yıldız, Atalanta’yla anlaşma sağlamıştı ancak son anda çıkan pürüz nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Fiorentina, Zaniolo’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçti.