SporÇok gururluyum

Çok gururluyum

Paylaş
Çok gururluyum

Cim Bom’un yeni sağ beki, “Yıllar önce bir plan yapmıştım ve bu plan tuttu. Böyle bir fırsat ortaya çıktığı için çok gururluyum” ifadesini kullandı.

Galatasaray’ın Kopenhag’dan 9 milyon euro karşılığında transfer ettiği Elias Jelert, sarıkırmızılıların Avusturya kampına katıldı. Vatandaşı Victor Nelsson’un özel karşıladığı Jelert, teknik direktör Okan Buruk ve yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. 21 yaşındaki sağ bek, “Böyle bir fırsat ortaya çıktığı için çok gururluyum. Yıllar önce kulüple bir plan yapmıştık ve bu plan tuttu. Bu konuda çok mutluyum ve kulüpteki birçok kişiye büyük bir teşekkür borçluyum” dedi.

Haberin Devamı

İLK İDMANINA ÇIKTI

Bu arada Jelert, dün ilk antrenmanına çıktı. Hazır ve fit olduğu gözlenen Danimarkalı futbolcuyla ilgili teknik direktör Okan Buruk, “Jelert, ilk idmanını yaptı. Tanıdığımız, takip ettiğimiz, genç bir oyuncu. Galatasaray’a önemli şeyler kazandırabilecek bir oyuncu” şeklinde konuştu.

ASLAN’DA ROTA RİOS

Galatasaray transferde yeni rotasını orta sahaya çevirdi. Cim Bom, Copa America’da ön plana çıkan Kolombiyalı Richard Rios’u kadrosuna katmak istiyor. MSN Brasil’in haberine göre Galatasaray, Richard Rios için Palmeiras’a 16 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Ancak Brezilya ekibi tok satıcı rolünde olmayı düşündüğü için teklifin yükseltilmesini bekliyor.

SON PROVA SADECE D SMART’TA

Haberin Devamı

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya’da bulunan Galatasaray, İtalya 1. Futbol Ligi’nin (Serie A) yeni takımı Parma ile karşılaşacak. Cim Bom’un ciddi rakibiyle oynayacağı maç bir kez daha D-Smart ekranlarında olacak. Saat 21.15’te başlayacak karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı yayınlanacak. Sezon öncesi hazırlık maçlarında LASK’a 3-2, Fortuna Düsseldorf’a ise 5-2 yenilen Galatasaray, Slovakya’nın Trencin takımını 4-1 ve Serie A temsilcisi Lecce’yi de 2-1 mağlup etmişti. Parma maçının ardından kampı tamamlayarak yurda dönecek olan Galatasaray, 3 Ağustos’ta Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçına hazırlanacak.