Spor İşi sıkı tutuyor! Okan Buruk'tan Adana deplasmanı öncesi uyarı

İşi sıkı tutuyor! Okan Buruk'tan Adana deplasmanı öncesi uyarı

Paylaş
İşi sıkı tutuyor! Okan Buruk'tan Adana deplasmanı öncesi uyarı

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, Adana Demir deplasmanı öncesi oyuncularını uyardı. Buruk, “Rahatlamayın, daha şampiyon olmadık. Aynı ciddiyetle oynayalım ve kazanmaya devam edelim” dedi.

Fenerbahçe’nin Sivas deplasmanında berabere kalmasının ardından puan farkını 4’e yükselten lider Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, futbolcularına rehavet uyarısı yaptı. “Geçmiş maçlarda olduğu gibi biz kendi işimize bakacağız” diyen Buruk’un, “Daha şampiyon olmadık. Rakibimizin puan kaybı yaşaması sizleri rahatlatmasın, aksine hırslandırsın. Önümüzde zorlu bir deplasman var. Bu dönemde ciddiyetimizi daha da yükseltip maçlarımızı kazanmaya devam edelim. Derbiye kadar farkı açarak şampiyonluğu eze eze kazanalım” ifadelerini kullandığı öğrenildi

Haberin Devamı

ASLAN HIRSLI

Galatasaray, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam etti. Dünkü antrenmanda Torreira başta olmak üzere birçok futbolcunun hırslı olması dikkat çekti.

İSTİKRAR KAZANDIRIYOR

Ligde üst üste rekorlar kıran Galatasaray’da kadro istikrarı dikkat çekiyor. Teknik direktör Okan Buruk, Muslera, Köhn, Abdülkerim, Nelsson, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech (Kerem Aktürkoğlu), Barış Alper, Mertens ve Icardi’li 11’le büyük fark yarattı. Buruk, Adana Demir deplasmanında da rotasyon yapmayacak.

DRİES MERTENS’LE DEVAM MESAJI

Dries Mertens’in 1 yıl daha kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken sarı-kırmızılı kulüpten flaş bir hamle geldi. Galatasaray, sosyal medya hesabından Belçikalı yıldızın gol videosunu paylaşıp “Sonraki sevinci biliyorsunuz” ifadesine yer verdi. Bu paylaşım, taraftarları heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

ZAFER ICARDİ’NİN

Antrenmanın son bölümünde üç takımlı maç turnuvası yapıldı. Kaleci Jankat, Sanchez, Kaan Ayhan, Berkan, Mertens ve Torreira’dan oluşan Icardi’nin takımı kazandı.

1.2 MİLYON EURO MÜJDESİ

Sarı-kırmızılılar, Avrupa Konferans Ligi’nde Aston Villa’yı destekleyecek. Yarı finalde Olympiakos ile karşılaşacak olan İngiliz ekibi, kupayı kazanırsa Nicolo Zaniolo transferindeki bonus maddesi devreye girecek ve kulübe 1.2 milyon euro gelecek.

SOUNESS PAYLAŞIMI

Galatasaray Kulübü, 24 Nisan 1996’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kazanılan Türkiye Kupası’nın yıldönümünde Fenerbahçe’ye gönderme yaptı. Kulüp, teknik direktör Graeme Souness’ın sahaya diktiği Galatasaray bayrağının fotoğrafını paylaştı.