SporDavid Neres koptu geliyor

David Neres koptu geliyor

Paylaş
David Neres koptu geliyor

Beşiktaş, transferde bir bomba daha patlatmak üzere. Siyahbeyazlılar, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve Benfica’nın Brezilyalı yıldızı David Neres’i kadrosuna katmak için sona yaklaştı.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş, David Neres transferi konusunda Benfica ile anlaşma aşamasına geldi. Kırmızı-beyazlı ekipten ayrılmak isteyen Neres, Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak bakıyor. David Neres, 2023-2024 sezonunda Benfica formasıyla tüm kulvarlarda 35 resmi maçta görev aldı. Bu maçlarda 5 gol ve 10 asistle etkili bir performans sergileyen Brezilyalı kanat oyuncusu, Beşiktaş’ın kanat hattında büyük bir güç katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

SOLARİ İDDİASI

Arjantin basınından El Crack Deportivo, Beşiktaş’ın River Plate’te forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Pablo Solari’yi transfer etmek istediğini yazdı. Haberde River Plate’in bu transfer için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ancak Beşiktaş’ın 10 milyon euroya kadar çıkmaya hazır olduğu belirtildi.

IMMOBİLE MAÇA HAZIR

Kartal’ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, yeni saç traşının ardından fotoğraf paylaştı. Yıldız forvet, “Antalya maçına hazırım. Büyük Beşiktaşlılar” notunu düştü.

JEAN ONANA KALIYOR

Beşiktaş’ta geleceği belirsizliğini koruyan Jean Onana için sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un, 24 yaşındaki orta sahanın takımda tutulmasını istediği öne sürüldü. Foot Mercato’nun haberine göre, van Bronckhorst, Kamerunlu orta sahaya şans verecek. Onana, Samsunspor mücadelesine 71. dakikada Semih Kılıçsoy’un yerine oyuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı