SporDeğişim sancısı

Değişim sancısı

Paylaş
Değişim sancısı

“Elimde sihirli değnek yok” diyen Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, yönetime sunduğu raporda değişim sürecinde olduklarını ve daha fazla çalışarak daha iyi duruma geleceklerine vurgu yaptı.

Galatasaray mağlubiyetinin ardından St.Gilloise ve Antalyaspor galibiyetleriyle moral bulan Fenerbahçe’de oynanan futbola eleştiriler devam ediyor. Antalya’da “Herkes aynı şeyi soruyor” diyerek dert yanan teknik direktör Mourinho, yönetimle yaptığı toplantıda çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

KAZANMAK İYİDİR

Portekizli hoca, “Elimde sihirli değnek yok ama başarılar kazanmak için iyi yoldayız. Değişim sürecindeyiz ve eylül-ekim aylarında yüzde 100 kapasiteye ulaşmamız mümkün değil. Daha çok çalışacağız. Sezon ortasında rakiplere korku salan bir futbol oynayacağımızdan şüphem yok. Özellikle ligde son almış olduğumuz kötü mağlubiyetten sonra üç günde oynadığımız iki maçı kazandık. Böyle durumlardan çıkmak için en önemli şey yeni maçınızı oynayıp, kazanmaktır” dedi.

OSAYİ’NİN İLACI MİLLİ ARA

Kart cezası nedeniyle Twente maçında forma giyemeyecek olan Osayi Samuel, Antalya deplasmanında da sakatlığı yüzünden oynamamıştı. Nijerya Milli Takımı’ndan affını isteyecek olan Osayi’ye Fenerbahçe sağlık ekibinden özel bir program uygulanacak. Nijeryalı futbolcunun Samsunspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

DAHİ VE DELİLİK!

Jose Mourinho’nun Antalya deplasmanında diz üstü bilgisayarıyla yaptığı VAR tepkisi dünya gündemine oturdu. Daily Mail, “Mourinho, hakem kararlarına itiraz etmenin benzersiz bir yolunu buldu”, Planet Football, “Futboldaki son sarı kart cezasını icat etti”, AS, “Bir Mourinho şovu daha” ve La Gazzetta dello Sport, “Dahi ve delilik” ifadelerini kullandı.

KOSTİC İLK 11’E

Antalyaspor maçında ilk kez süre alan Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Filip Kostic, geçer not aldı. Jose Mourinho’nun sol kanada hareketlilik veren Kostic’i milli ara sonrası ilk 11’e monte edeceği öğrenildi.

ÇAĞLAR ŞOKU

Fenerbahçe, Antalyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Çağlar Söyüncü’nün durumuna ilişkin açıklama yaptı. Çağlar’ın sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edildi. Deneyimli stoperin milli ara sonrası oynayacak duruma gelmesi bekleniyor.

ROTA TWENTE

Süper Lig’de bu haftayı ‘Bay’ geçecek olan Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılaşacağı Twente maçının hazırlıklarına başladı. Osayi Samuel dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı.