SporDraguş’a sarıldı

Draguş’a sarıldı

Paylaş
Draguş’a sarıldı

Trabzonspor’da sakatlar kervanına Anthony Nwakaeme de eklendi. Şenol Güneş, bugünkü Hatayspor karşılaşmasında Draguş’a şans verecek. Güneş, Rumen yıldızdan ofansif bölgede katkı bekliyor.

Trabzonspor’da Hatayspor maçı öncesi ilk 11’de mecburi değişikliğe gidildi. Nwakaeme’nin sakatlığı nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş ilk 11’de Draguş’a şans verecek. Güneş, Rumen futbolcuyu hücum kanat bölgesinde oynatacak. Rumen futbolcu, hafta içi yapılan antrenmanlarda temposunu artırarak teknik heyeti memnun etmeyi başarmıştı. Şenol Güneş’in de özel bir görüşme yaptığı Draguş’tan Hatayspor karşısında gol veya asist beklediğini söylediği öğrenildi. Rumen yıldız da Güneş’e “En iyi performansımı sahada göstermek için mücadele edeceğim. Umarım skora katkı yaparım” diye konuştu.

Haberin Devamı

NWAKAEME’DEN KÖTÜ HABER

Trabzonspor’da Hatayspor maçı öncesi bir kötü haber de Anthony Nwakaeme’den geldi. Antrenmanda sakatlanan 35 yaşındaki Nijeryalı yıldızın MR’ında sol üst ön adalesinde kas yaralanması tespit edildiği açıklandı. Nwakeme, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

10 EKSİK VAR

Bordo-mavili takımda Hatayspor müsabakası öncesi eksik çok. Denswil, Savic, Batagov, Serkan, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Enis Destan, Umut Bozok ve Anthony Nwakaeme’nin sakatlıkları bulunuyor. Hüseyin Türkmen’in de sakatlığının devam ettiği öğrenildi.

HEDEF 2’DE 2

Trabzonspor, bugün saat 19.00’da Mersin’de Hatayspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında bu sezonki ilk galibiyetini alan bordo-mavililer, Hatay’da da kazanıp 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı