SporDraguş'a terapi

Draguş'a terapi

Paylaş
Draguş'a terapi

Skor üretmekte sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, Rumen forvetle özel olarak ilgileniyor. Kurt hoca, Beşiktaş derbisinde ıslıklanan 25 yaşındaki futbolcuyu, Kayseri maçına motive etmek için yoğun çaba gösteriyor.

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, skor anlamında kısır geçen dönemi atlatmak için formül arıyor. Bugünkü Kayseri maçı öncesi bordomavililerin forvet hattında yine sıkıntı var. Yeni transfer Banza, kurallar gereği erteleme maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Enis de görev yapamayacak. Güneş, kritik karşılaşmada ilk 11’de şans vereceği Draguş ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli hoca, Beşiktaş derbisinde ikinci yarının başında sahaya sürdüğü Rumen forveti, maçın son bölümünde oyundan almıştı. Taraftarın ıslıkla protesto ettiği 25 yaşındaki oyuncunun hayli moralsiz olduğu gözlemlenmişti. Güneş, yıldız futbolcuyu motive etmek için adeta terapi uyguluyor. Oyuncusuyla bire bir görüşme yapan kurt hoca, eleştirilere kulak tıkayıp işine konsantre olmasını istedi. Draguş’un bu uyarıdan sonra idmanlarda daha hırslı gözükmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

FIRTINA’DA 6 EKSİK VAR

Karadeniz ekibi, zorlu mücadelede 6 futbolcusundan yoksun olacak. Maçın ertelendiği tarihten daha sonra kadroya katılan Banza, Cham ve Serdar, statü gereği kadroda olmayacak. Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Visca da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden ve dönüş tarihleri belirsiz olan Enis ile Hüseyin de görev almayacak.

İDMANDA UYARDI

Bordo-mavililer, dün yaptığı antrenman ile Kayseri maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş, ısınma ve pas çalışmaları ile başlayan idmanın son bölümünde maç taktiği üzerinde durdu. Tecrübeli hocanın, sık sık çalışmayı durdurup oyuncularını uyarması dikkat çekti.

ZAFER PEŞİNDE

Bordo-mavililer, erteleme maçında Kayseri’yi konuk edecek. Papara Park’ta saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetecek. Oynadığı üç karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Fırtına, bu sezon ligde ilk galibiyetini almak istiyor. İki takım arasında oynanacak olan mücadele, teknik direktör anlamında usta-çırak kapışmasına sahne olacak. Türk futbolunda önemli yere sahip Şenol Güneş ve Burak Yılmaz isimleri uzun yıllar yan yana mücadele ederken bu kez rakip olarak karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

EKİNCİ UĞURLANDI

Trabzonspor’un efsane başkanlarından olan Şamil Ekinci, 83 yaşında vefat etmişti. Ekinci, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Ekinci’nin naaşı, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.