SporDursun Özbek işareti vermişti! Orta sahaya 'noktasal' Gueye

Dursun Özbek işareti vermişti! Orta sahaya 'noktasal' Gueye

Paylaş
Dursun Özbek işareti vermişti! Orta sahaya 'noktasal' Gueye

Galatasaray’da transfer taarruzu sürüyor. Başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde noktasal takviyeler yapacaklarını dile getirmişti.

Önceliği ön liberoya veren yönetim, Pape Gueye ismi üzerine yoğunlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcunun, Marsilya ile sözleşmesi sona erdi. Sarı-kırmızılılar, bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcuyu imza parasının yanı sıra bonus maddeleri içeren yüksek maaşa ikna etmek istiyor. Senegal Milli Takımı formasını 17 kez giyen Gueye, geçtiğimiz sezon Marsilya’da 15 maça çıkıp 1 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

EMİN’E TEKLİF VAR

Galatasaray yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, geçtiğimiz sezon Westerlo’ya kiralanan Emin Bayram için teklif aldıklarını söyledi. 21 yaşındaki oyuncu için herhangi bir anlaşma yapmadıklarını belirten Hatipoğlu, “Görüşmeler devam ediyor. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız” dedi.

SANCHEZ PİYANGOSU

Sarı-kırmızılılar, iyi bir teklif gelmesi halinde Davinson Sanchez’i elden çıkarmak istiyor. 28 yaşındaki stoperin, Kolombiya Milli Takımı’yla Copa America’da gösterdiği performans, yönetimi bir hayli umutlandırdı. Gruptan çıkmayı garantileyen Kolombiya’nın, Kosta Rika’yı 3-0 yendiği maçta ağları havalandıran Sanchez, takımın en formda isimlerinden biri olarak öne çıktı. Cim Bom’un bu transferden beklentisi 20 milyon euro civarında.

Haberin Devamı