SporDybala’yla kükreyecek

Dybala’yla kükreyecek

Paylaş
Dybala’yla kükreyecek

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalıp başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, Paulo Dybala’yı kadrosuna katmak istiyor. Icardi’nin de yakın arkadaşı için devreye gireceği öğrenildi.

Galatasaray, bir dünya yıldızını transferi için düğmeye bastı. Büyükçekmece’deki etkinlikte taraftarlara 5. yıldız sözü veren başkan Dursun Özbek’in Paulo Dybala transferiyle sarı-kırmızılıları coşturmayı hedeflediği öğrenildi. Roma’da forma giyen 30 yaşındaki Arjantiinli yıldızın sözleşmesinde “12 milyon euroya serbest kalır” maddesi olduğu ortaya çıktı. Özbek’in bu rakamı ödemeye hazır olduğu ve teknik direktör Okan Buruk’un onay vermesi halinde transferi gerçekleştireceği belirtildi. Bu arada Icardi’nin de yakın arkadaşı olan Dybala’yla Galatasaray’a gelmesi konusunda yardımcı olacağı öğrenildi. Dybala’nın Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

BİR YIL DAHA GALATASARAY’DAYIM

Aslan’da harika bir sezon geçiren Dries Mertens, Belçika basınından DHNET’e konuştu. Tecrübeli futbolcu, “Bu yaz kramponlarımı asmayacak kadar hala oyundan keyif alıyorum, Türkiye’de kendimi iyi hissediyorum. Galatasaray, harika bir kulüp. Sözleşmemi 1 yıl daha uzatıyorum. Seneye 38 yaşıma gireceğim ve futbolu bırakacağım” diye konuştu. Başkan Dursun Özbek de müjdeyi verdi. Özbek, “Mertens, 1 yıl daha bizimle olacak” dedi.

MOURİNHO BİZE FARK ETMEZ!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu ve kurullarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Özbek, Jose Mourinho’yla ilgili yöneltilen soruya “Çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray’ın yarattığı etki bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Hiç fark etmez. Galatasaray Galatasaray’dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır. Özellikle herkes mayısların kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. 5. yıldıza hazırlanıyoruz biz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı