SporEleştirilerden zirveye çıktı

Eleştirilerden zirveye çıktı

Paylaş
Eleştirilerden zirveye çıktı

Şampiyonlar Ligi yolunda Young Boys’a boyun eğen Galatasaray, yerden yere vurulmuştu. Çabuk toparlanan Cim Bom, Fenerbahçe derbisiyle birlikte ligde yaptığı galibiyet serisini PAOK zaferiyle süsleyip gerçek gücünü gösterdi.

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, vites yükseltti. Şampiyonlar Ligi playoff turunda Young Boys’a elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarıkırmızılılar ve teknik direktör Okan Buruk eleştiri oklarının hedefindeydi. Bu mağlubiyetin ardından gaza basan Aslan, sırasıyla Adana Demirspor (5-1), Çaykur Rize (5-0), Gaziantep (3-1), Fenerbahçe (3-1) ve PAOK (3-1) maçlarını kazandı. Galatasaray, son 3 resmi maçında 3’er kez fileleri havalandırıp golcü kimliğine kavuştu. Okan Buruk’un öğrencileri, Young Boys maçları öncesi ligde 2 maçını da kazanmıştı. Ligde 6’da 6 yapan sarıkırmızılılar, yeni formatıyla düzenlenen 36 takımlı Avrupa Ligi’ne de galibiyetle başlayarak gelecek haftalar öncesi umut verdi.

Haberin Devamı

BURUK’UN YENİ PRENSİ YUNUS

Kerem’in Benfica’ya transferinden sonra oynanan 4 maçta da 11’de yer alan Yunus Akgün, takımın değişmez ismi oldu. Milli futbolcu, son haftalardaki etkili futbolunu PAOK karşısında da sürdürerek Avrupa kupalarındaki ilk golünü attı. Performansıyla ayakta alkışlanan Yunus, Okan Buruk’un güvenini boşa çıkarmadı.

8 maçta 394 dakika süre alan Yunus Akgün, 2 kez fileleri havalandırdı.

 Eleştirilerden zirveye çıktı

Cezası nedeniyle PAOK maçında forma giyemeyen Muslera, takım arkadaşlarını bir kebapçıya götürüp yemek jesti yaptı.

FAVORİ CİM BOM

Trendyol Süper Lig’in 6. haftası geride kalırken şampiyonluk oranlarında güncellemeye gidildi. Galatasaray’ın şampiyonluk oranı 1.8 olarak gösterildi. Fenerbahçe’nin 2.1 olarak belirlendi. Beşiktaş’ın ise şampiyonluk oranı 4.

Haberin Devamı

ASLANLARIN PENÇESİ

Yunan basını, PAOK’un iyi futbol ortaya koyduğunu ama Galatasaray’ın gücüne dayanamadığını belirtti. Gazetta: “PAOK canavar gibi savaştı ancak karşılarında milyonlarca euroluk bir takım vardı” ve Protothema: “PAOK iyi mücadelesine rağmen Galatasaray’ın baskısına dayanamadı” ifadelerini kullanırken PAOK’un resmi sitesinde Galatasaray’a “Mükemmel bir rakip” benzetmesi yapılması dikkat çekti.