SporEn büyük Galatasaray

En büyük Galatasaray

Paylaş
En büyük Galatasaray

Mauro Icardi, Fenerbahçe’ye göndermelerde bulundu. Tangocu, “Mourinho gibi büyük bir hocanın önemsiz konu hakkında konuşması enteresan. Galatasaray, buranın en büyüğü. Galatasaray’a karşı konuşacaklardır” dedi.

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Icardi, “Fenerbahçe bizim rakibimiz. Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri Türkiye için kötü oldu. Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması (Okan Buruk’a saha içine girdiğinde kart gösterilmemesi, kendisine gösterilmesiyle ilgili) enteresan. Büyük takımlarda böyle şey yapmazdı, yaptığını hatırlamıyorum. Galatasaray buranın en büyüğü, Galatasaray’a karşı konuşulacaktır. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz” dedi. Arjantinli yıldız, “Formda değilken bile gol kralı oldum. 50 maçta 55 gol attık. Birçok şey başardık. Rekor kırdık. Başardığım şeyler fitlikle alakalı değil, ben her zaman fitim. Hayatta rekabetçi ve mükemmeliyetçi biriyim. Galatasaray’da gollerle, rekorlarla belli bir başarıya imza attık” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

ERGÜN’DEN ÜÇ İTİRAF

Cim Bom’un transferden sorumlu yöneticisi Cenk Ergün, Zaha, Köhn ve Kerem Aktürkoğlu’nun geleceğiyle ilgili konuştu. Ergün, “Zaha ayrılmak istiyor. Görüşmelerinin süreci devam ediyor. Köhn’le ilgili resmi teklif geldi. Oyuncunun talebi bu teklifi değerlendirmeme oldu. Kerem, kariyerini yurt dışında devam etme konusunda daha açık olduğunu bize bildirdi. Kulüplerin ilgileri var. Transfer gerçekleşebilir aşamasında değiliz” dedi.

ZAHA İDMANDA!

Galatasaray, Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk’un taktik çalışması yaptırdığı antrenmana sakatlığı bulunan stoper Davinson Sanchez katılmadı. Transfer görüşmeleri süren Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha ise antrenmanda yer aldı.

Haberin Devamı

KRİTİK MAÇLAR TRT-1’DE

Galatasaray taraftarlarına şifresiz maç müjdesi... Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi play-off’unda Young Boys ile oynayacağı maçları TRT-1 ve Tabii yayınlayacak. Cim Bom, ilk sınavına 21 Ağustos’ta İsviçre’de çıkac

LAURİENTE HAREKATI

Galatasaray’ın Sassuolo’da forma giyen Fransız kanat oyuncusu Armand Lauriente için harekete geçtiği belirtildi. İtalyan medyasından Tutto Mercato’nun haberine göre Cim Bom, kısa süre içinde Sassuolo forması giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusu için resmi teklif yapacak. Teknik direktör Okan Buruk, yönetimden Zaha’nın yerine bir transfer talep etmişti.

PALAVRA

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan üyesi Hayri Kozak’ın “18 tane Galatasaraylı, savcılık tarafından soruşturmaya çağrıldı. İçinde yöneticiler var. Biletlerden milyonlar dönmüş” ifadelerini yalanladı. Galatasaray Başkanı, “Hayri ağabey, palavranın arkasına takılmış. Asparagas bu iddialar” dedi.

ŞAMPİYON OLAN TAKIMI KURDUK

Galatasaray’ın ağustos ayı Divan Kurulu toplantısında Başkan Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu. Özbek, “Geçtiğimiz sezon sonu hocamızla yaptığımız planlamayla takımın iskeletini koruyup 3 bölgeye transfer yapmayı hedeflemiştik. 3 Ağustos itibariyle bu hedefimizi tamamlamış bulunuyoruz. Avrupa’da da başarılı olmamız gerekiyor. Kurduğumuz kadro ve önümüzde dönemde oluşabilecek eklemelerle bunu başarabileceğimize inanıyorum. Hiçbir başarı kazanmamakla itham edildik, soruyorum; iki yıldır şampiyon olan takım yaratmadık mı” dedi.

Haberin Devamı