SporEndişeye mahal yok

Endişeye mahal yok

Paylaş
Endişeye mahal yok

Galatasaray’da 3-3 sona eren Kasımpaşa mücadelesinin şoku yaşanırken teknik direktör Okan Buruk, futbolcularını teselli etti.

3-0’ın ardından sergilenen futbol ve sahadaki mücadelenin kabul edilemez olduğunun altını çizen Buruk’un futbolcularına, “Elbette bu maçın bu şekilde bitmesi üzücü. Ama lig uzun bir maraton. Sizler de bu ligin en iyi futbolcularısınız. Paniğe gerek yok. Karaları bağlamayın. Hala ligin zirvesindeyiz ve puan olarak ezeli rakibimizin önündeyiz. Kadıköy’de farklı kazanarak kalitemizi tüm dünyaya gösterdik. Avrupa’da zayıf görünen bir rakiple deplasmanda oynayacağız. Futbol sahada oynanıyor. Herkesten Riga maçına konsantre olmasını istiyorum. Kasımpaşa karşılaşmasında yaşananları hemen unutun” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İSYAN VE TEHDİT

Cim Bom’un hocası Okan Buruk’un Kasımpaşa maçındaki hakem kararlarına isyan etmesi sosyal medyada gündem oldu. Buruk’un dördüncü hakemin yanına giderek maçın hakemi Oğuzhan Çakır’ı gösterip “Bu böyle yönetmeye devam ederse burada bir daha maç yönetemez” diye söylendiği objektiflere yansıdı.

OSİMHEN ÇIKTI TAKIMI TESLİM OLDU

Victor Osimhen’in attığı 2 gol Afrika basınında yankı uyandırdı. Afrik-Foot NG adlı site, Osimhen’in sahada büyük fark yarattığını belirtti. Haberde, “Ne yazık ki, onun oyundan çıkmasının ardından takımı teslim oldu ve 3-0’lık avantajını elinden kaçırdı” yorumu dikkat çekti.