SporErsin müjdesi

Ersin müjdesi

Paylaş
Ersin müjdesi

Mert Günok’un sakatlığı ile kalede sorun yaşayan Beşiktaş’a Ersin müjdesi geldi. Son antrenmana katılan tecrübeli kaleci Lyon maçı kadrosuna alındı.

Deplasmanda bugün Lyon ile karşılaşacak Beşiktaş’ta en büyük sıkıntı kaledeydi. Mert Günok ve Ersin’in sakatlığı nedeniyle kalede 19 yaşındaki Göktuğ Baytekin’in oynaması bekleniyordu. Ancak dün yapılan antrenmana katılan Ersin’in oynama ihtimali belirdi. Milli kaleci Lyon kadrosuna alındı.

Haberin Devamı

4 OYUNCU YOK

Kartal’da Mert dışında sakatlıkları bulunan Paulista, Hashica ve Necip de Lyon kadrosunda bulunmuyor. Beşiktaş dün yaptığı son taktik idman sonrasında Lyon’a geldi. Siyah-beyazlı kafile bir grup gurbetçi tarafından karşılandı.

2

Beşiktaş, Lyon ile iki kez karşılaştı. Kartal 2016-2017’de 2-1 kaybettiği maçın rövanşını aynı sonuçla aldı. Uzatma da berabere bitti, penaltılarda 7-6 yenilen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne çeyrek finalde veda etti.

SAVAŞAN TAKIM SAHADA OLACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, “Kötü gidişimize Lyon önünde son vermek istiyoruz. Çok zor olacağını biliyoruz ama kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi. Avrupa maçlarında bazen oynadıkları futbolun karşılığını alamadıklarını belirten Hollandalı teknik adam, “Dersimize çalıştık, oyuncularım da hazır. Hem üst tura çıkmak hem ülke puanına katkı yapmak için sahada olağız. Kazanır mıyız bilemem ama mücadele eden, savaşan bir takım göreceğimize inancım tam” diye konuştu.

Haberin Devamı