SporFener presle erken bitirecek

Fener presle erken bitirecek

Paylaş
Fener presle erken bitirecek

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ederken, Jose Mourinho pres ve erken gol istedi.

Portekizli teknik adam, sahaya çıkaracağı kadroyu da belirlerken, “Hata yapmayacağız, son dakikaya kadar savaşacağız” emri verdi. Sarılacivertli ekipte Osayi dışında eksik olmaması da Mourinho’yu mutlu etti. Fenerbahçe’de son maçların kadrosu bozulmayacak, yeni transfer Amrabat’ın ilk 11’de olması bekleniyor. Bir başka yeni isim Kostic ise hamle oyuncusu olarak kulübede olacak.

Haberin Devamı

EMRE MOR EYÜPSPOR'A İMZA ATTI

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin son gününde kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor'u Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor’a kiraladı. Sarı-lacivertli ekip, transferi TFF'ye bildirdi.

VASİYETİ GERÇEKLEŞTİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı şampiyon yapan Alman teknik adam Christoph Daum, 24 Ağustos’ta 70 yaşında vefat etmişti. Daum için eşi Angelica ile 2007’de evlendiği Köln Stadı’nda tören düzenlendi, efsane hoca son yolculuğuna uğurlandı. 5 binin üzerinde seveni statta hazır bulundu. Alman hocanın vasiyeti ile statta Betin Güneş’in yönettiği orkestra, “Bir Başkadır Benim Memleketim” ve Fenerbahçe maçlarından önce statta çalan “Samanyolu” şarkılarını seslendirdi.

Haberin Devamı